GypsyRose

Taking the long way around

Aaall byyy myyyseeelf...

Publicerad 2014-10-29 19:41:13 i Allmänt,

Att komma över ett mer permanent visum till Oceanien har varit mitt mål sedan jag började resa. Ideerna, tankarna och diskussionerna med andra har varit många, men i bakgrunden har alltid ett giftemål med valfri kiwi/aussievän legat och lurat. Dock har jag alltid känt att det här är min resa, min etapp att klara, det här ska jag göra själv. 
 
Med facit i bakfickan hade ett giftemål inte bara varit otroligt skoj och inget jag motsäger mig, men alltså. Kolla nu liksom. Jag kan själv. (Och här passar det yperligt att formellt tacka The Mitchells som knegat, segat, pröjsat massa doolas och jagat immigrationsverket down under runt med blåslampa i ändan för att de ska släppa in Ingvarsdotter i landet. Tack tack, tackar jag och hedrar eder med en finfin bild på fjärdebarnet Mitchell som damp ned i Oslo härommånaden och tog mig ut på fart och fläkt och skojigheter.)
 
 
Amazing Grace och SchwängIngvars i ett blomsterhav en tidig tisdagsmorgon i Olso. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela