GypsyRose

Taking the long way around

A letter in the letterbox, a day like today

Publicerad 2013-04-28 17:44:13 i Allmänt,

 
Det damp ned ett brev från Spanien häromdagen. Min galna gamla flatmate Kristiiiina från back in the days in Portsmouth hade plitat ned några väl valda rader och tankarna svindlade. Flera år har gått sedan den tiden nu, och det var där det började, det här resandet.
 
Det är fint att få läsa att man betytt mycket för någon under en speciell tid, och det är fint att sprida vänner över globen. 
(Och nej Kristina besitter inte dolda talanger som innefattar bak-och-väntskrivande. Men ni förstår principen. )

Remember that time?

Publicerad 2013-04-28 12:07:55 i Allmänt,

 
Remember that time we arrived in flip flops at a crazy busy terminal in Beijing, met up with John and climbed the Great wall of China the next day? I do, I really do. 

This cause for a celebsch!

Publicerad 2013-04-28 11:43:06 i Allmänt,

Diskberget efter gårkvällens middag med systers pojkväns föräldrar (här är vi alla familj och go vänner I tell ya all!) är så fantastiskt enormt att jag festar till det med en ny diskborste. Den har sparats för ett speciellt tillfälle. 
This cause for a celebration! Ropar Ingvarsdotter och drar upp ärmarna på linnet hon haft på sig sedan gårnattens discodans och drömmer sig bort till stundande sittning i tatuerarstolen. 

Im not old, my story has not yet been told

Publicerad 2013-04-28 10:57:16 i

Söndag förmiddag. Moln över Oslo men våren har hittat hit, och igår klockan sju när jag gick genom en tom stad på väg till lördagsskiftet på jobbet, hade gatugubbarna (och tanterna) börjat sopa gatorna rena från drivorna av grus. Man rustar upp Oslo för 17 maj. Och då är vi här, och Strumpan har kommit hem från sin blixtvisit till Kanada. 
 
Jompa äter frulle med sina föräldrar som är i stan, Gabby jobbar. Mina heels ligger slängda bredvid sängen och jag tror jag skickade ett lite för varmt mail till Chris igår natt. Det gör ingenting! Vi är vänner ju!
Honom bytte jag från dateobjekt till vän så fort jag lämnat Melbourne för så länge sen nu, och trillade rakt in i en stor mans armar. 
 
Men mer om det en annan gång. Saker händer som ska hända, och idag tänker jag lyssna sönder Old Crow Medicin Show, sjunga med högt och gällt medan jag städar, och sen kolla på Bobby Long. Its a Bobby Long kinda of a day ya all. 
 
Och sen tjackar jag nog biljetter till Rom den 25 maj. Family vacation with Strumps. Bara för att vi kan. Boia!

everyone knows books are better than life, that's why they're books.

Publicerad 2013-04-26 15:58:58 i

Vi testar. 
 
Det har snart gått ett år sedan jag skrev ett ord i den här bloggen, och den har ropat på mig från andra sidan graven. Ni tappra skara som läst har gett upp, och jag likaså.
Men det regnar utanför fönstret och det är årets nästintill första regn, och jag har längtat och väntat så, och det sätter bollen i rullning och tankarna i oreda. 
 
Jag skriver ett par ord, på måfå. Inga måsten, för då dödar jag det. 
Jag skriver lite när jag vill och hur jag vill, så som det alltid varit.
 
Jag skriver för mig själv och för de stackars satar som vill lyssna.
Jag tror jag samlat på mig en del det senaste året, och ut ska det väl i någon kanal. 
 
Vi testar, hör ni det?
Ett välkommet regn utanför fönstret. 

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela