GypsyRose

Taking the long way around

introducing: the aussie

Publicerad 2012-05-24 04:21:48 i

So, here we go. Det här är Chris Jamieson, grabben jag träffat i ett par månader nu. Jag säger ju det, det kommer alltid något gott ur St Paddys, så länge man håller sig på en irländsk pub ;) Faktum är att jag haft en dejt eller träffat nån på St Paddys sedan jag började fira det på allvar för några år sedan. Bra skit!
Anyhow, i söndags drog vi våra trötta kroppar ur sängen på tok för tidigt för att bege oss på utflykt. Natten innan hade vi härjat runt med syster och fotbollslag i St Kilda, grabbarnas hood, och kommit hem när det ljusnade. Söndagen åkte vi till Belgrave och åkte deras ånglok Puffin Billy, tillsammans med alla barnfamiljer i ungefär hela Melbournes region. Fantastiskt ändå.

allt gott under solen

Publicerad 2012-05-17 14:07:54 i

Men orkar inte blogga. Vi var i might queensland och såg vilda krokodiler, sov i regnskogen och flyga är ju alltid gött. Vi har piercat oss, vintern här är som SeptemberSverige o jag dejtar fortfarande Chris som flyttat till ny lya där jag fått en tandborste.
Nu är det helg och det är gott. Dinner, drinks n dancing står på schemat och bilder kommer väl på fejjan för er som har det.
Over n out.

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela