GypsyRose

Taking the long way around

cairns baby!

Publicerad 2012-04-28 02:41:25 i

Så! Bokat och klart är Cairns dit vi drar lite spontant nästa helg, torsdag till söndag. Tanken var lite från början Perth på västkusten, men när biljetterna var pissdyra fortsatte vi våra spontana infall och ändrade riktning. Helt. 3 timmars flyg norrut, upp till Queensland är var vi ska. Det blir hyrbil, köra upp till Great Barrier Reef, förhoppningsvis lapa lite sol eftersom detta land är så enormt att det kommer fortfarande vara kalasväder uppe i norr, och ja. Våra liv liksom.

freeeedaaag!

Publicerad 2012-04-27 06:03:46 i

Sol i sinne, brun inne. Eller? Sol i sinne och ute och gud vet allt, i Mellan iallafall. Jag har varit ute på äventyr, och blev så nöjd och lätt i huvudet att jag fick gå hem och lägga mig lite igen. Ska fredagsstöka lite här hemma, medan jag lyssnar mig igenom Strumpans Finest On Spotify. Oh loveliness.
Sen möta upp The Lill, gå för fredagste som traditionen bjuder, och sen hem. Skippar det där med att träffa Chris familj och sånt som han liksom ville, aint really there yet or ever. Imorrn har han nån stor match som han vill att jag kommer på, men jag chillar nog hemma och skypar med Finn Mast, nyaste bebben i klanen VärldsVänner. När hans mamma SuperWoman Bianca Från Holland som ni kanske känner till vid det här laget, ringde för 2 veckor sen och berättade att leveransen liksom dimpt ner, kunde jag inte sluta lipa.
"I feel FINE, ur the big whimpey", skrattade Biancs som liksom födde lite barn mellan lunch och middag. Precis som jag visste att det skulle bli.
Anyhow. Imorrn kväll är det drinks med Lillans arbetskamrater, sen vankas det nog fest ute i St Kilda med Chris och footballteamet. Haha. Det ÄR SÅ SKOJ. Stor husfest och ett band som ska spela har jag hört, jag dejtar footballteamets captain och de där grabbarna är verkligen så osmarta som amerikanska high school filmer påvisar.
Perfekt liv.

all will be well

Publicerad 2012-04-26 03:48:31 i


Vi mår fint! Det blir så himla glest med updates from down under nuförtiden, men vi är inne i sådan där period då vi bara är ute på skoj grejer, när vi inte jobbar. Jag har gjort tolvtimmarspass mån och tis, och tio timmar igår. Idag är sista arbetsdagen denna vecka, sedan väntar en skoj helg, och ikväll kan vi förhoppningsvis boka våra flygbiljetter till Perth dit vi nog drar nästa helg torsdag-söndag för att spana in västkusten och därmed säga Check på den! :)
Jag har varit ute på ännu ett par dejter med Chris, det är skoj men ni behöver absolut inte vara oroliga. Det här blir icke långvarigt, som allting annat i mitt liv. Jag vet liksom inte riktigt hur man faktiskt stannar, så jag fortsätter mina små gästspel i olika vardagar i olika delar av världen, och drar sedan vidare.
Idag bjuder jag på en låt av ett Kiwiband jag lyssnade konstant på i NZ. Deras material har inte funnit ute på Youtube förrän nu, och skivan jag köpte tappade jag bort. Idag hittade jag dom igen. Åh memories I say. Lyssna och njut, vi hörs troligtvis imorrn när jag är ledig och lirar runt här hemma!
Puss tills dess!

gingerness

Publicerad 2012-04-21 04:09:36 i

Ni vet ju hur hela min tid som rödhårig har varit en resa mot den perfekta gingernessen. Igår tror jag att jag hittade hem. Tankar på det hela?

roadie med lillan

Publicerad 2012-04-12 02:19:14 i

Igår drog vi på Comedy Club med vår vän engelske Dave, ikväll blir det lite däääjt med den där Chris, på fredag hämtar jag och Lillan upp Dave och Rows bil som vi får låna hela helgen, sen rar vi lördag morron i gryningen. Great Ocean Road here we come! Boende bokat i Port Campbell nära De 12 Apostlarna, långa frukostar, kaffen, kanske ett litet dopp i det blå och bara lägga mil bakom sig, står på schemat.

världens i särklass bästa påskafton

Publicerad 2012-04-08 02:52:54 iRoadie med Chris till Torqay, kolla in SurferBums och sydvästa Australiens största surfartävling på Bells Beach - Surfers Paradise. Springa barfota i fin sand, se till att grabben håller skorna åt en, hålla lite hand och ja ni förstår. Lite öppningsscen i Grease ni vet.
Hem och svida om och sedan ut för libanesisk middag med Lillan som jobbat så hårt hela dagen, samt Row och Dave som lämnat 59 Blyth Street samma dag.Oh winning.

Glad påsk från mellan

Publicerad 2012-04-05 04:20:00 i

Krispiga höstfärger i träden, varmt som en majdag i Sverige. Öppna fönster, U2 på hög volym, kaffe i muggen, känslan i magen, lugnet i händerna, tankarna svindlar, rätt plats i världen just nu, vetskapen om att man fortfarande reser på sitt sätt, minnen från en påsk för tre år sedan i Nelson, 3 små kulturturismentreprenörer som var ensamma kvar på campus, saknaden av Aucklandtiden, tankar på roadien längst med Great Ocean Road nästa helg, bara jag och Lillan och vyerna.
Rätt plats för rätt person. Glad påsk önskar vi i Mellan!
Live your life with arms wide open, today is where your book begins. The rest is still unwritten..

att fira sitt liv

Publicerad 2012-04-05 04:09:17 i

  • Ibland när man känner att man är lite väl långt borta från allt vad som händer i andra delar av världen, stora viktiga beslut som tas, människor man älskar som tar nästa stora kliv in i framtiden, då händer det lätt att man vill trilla av planeten, om så bara för en stund.
  • Dock hjälper det sådana dagar utmärkt när det trillar in en liten syster på jobbet, på väg hem från sitt arbetspass, iklädd en Stingrockehatt och två hearty cupcakes från CupCake Bakery, skanderandes; "Jag tänkte att det skulle vara på sin plats att fira våra liv! Haru kaffe?"
  • Bara så liksom. Älskade lilla, allt du ställer till rätta i din systers huvud utan att veta om det.

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela