GypsyRose

Taking the long way around

my birthday bash!

Publicerad 2012-02-20 03:39:08 i

Bara ett litet axplock av denna fantastiska dag, som innehöll uppvaktande på sängen med ballonger, massa fina paket och givetvis ett stort paket hemifrån som Gabby gömt eftersom hon vet att jag inte kan hålla mig, frulle på världens bästa Green på Syddan, hemlig tågresa som resulterade i VÄRLDENS BÄSTA ZOO-BESÖK på Melbourne Zoo där vi spenderade hela dagen, regn, åska och blixtar av värsta slag, hem och svida om, dricka bubbel, skjuta skumpaflaskor i taket, taxi till Burlesque Bar i Fitzroy, dricka massa skumpa där också och titta på vackra damor, drink på Bar Open och kramas med andra födelsedagsbarn, till Club Eurotrash o dansa rejv, tvinga gatumusikanter att sjunga Happy Birthday för mig om och om igen, high fivea gamla lodare utan näshål på stan, och sen en burgare på Donken innan taxifärd hem.
Do I need to say more?

valentines i en annan del av världen

Publicerad 2012-02-14 00:44:38 i

Börjar med en bild av mitt morgonpigga jag, ser ut som cirka 5 år här, men det är kanske en bra grej i det stora hela, eftersom jag igår satte planerna för min stundande 27-årsdag på torsdag. Eller, jag satte kvällsplanerna iallafall. Resten av dagen är ett hemlighetsprojekt uppstyrt av Lillan, men vi börjar med frulle på världens bästa Green på Syddan, och efter dagsaktiviteter bär det hemåt för omsvidning från dramatisk långklänning till svart, paljetter och Cabaré feeling, för Ingvarsdotter har GIVETVIS tjackat biljetter till oss tre på Burlesque Bar i Fitzroy. Snurrande tuttar, kylda billiga bubblor och KALAS innan vi fortsätter i MellanNatten. Blir helt klart bra skit.
Idag är det Valentines, och jag är på väg till jobbet för århundradets kallaste natt, nej oj ursäkta stimmigaste dag. :) Det syns inte på bilden som togs för 5 minuter sen, men det är en sån där katastrofalt varm dag här i Mellan, det liksom dallrar i luften redan.
Happy Valentines på er alla där hemma, nu bär det iväg med blödande fingertoppar efter 4 dagars konstant rosrensande.

att vara fullkomligt lycklig

Publicerad 2012-02-09 02:00:49 i

Det är tisdag kväll i Mellan. Jag sitter vid St Kilda Beach med min lillayster och ser en eldröd sol gå ned i havet. Det blåser lite, men det är helt OK, och vi delar en flaska billigt vin i pappåse, och har ett av de där riktigt bra samtalen.
Vi pratar om jakten på lyckan, vikten av att veta vad det faktiskt är, hur man ska hantera den, och vad som kan leda dig rätt i jakten på den.
Det blir lätt ganska djupt när man delar en solnedgång så vacker att hjärtat vill brista, tillsammans med en liten människa man saknat något så förbannat mycket, och som helt plötsligt växt upp och inte bara är din fantastiska lillasyster längre, utan en av dina bästa vänner.
Senare trillar vi bort till Vineyard, som ser ut som ett outspejsat Plantis, vi lyssnar på LiveBlueGrass, blir inbjudna att sitta med söta irländare och nej det spelar verkligen ingen roll att man aldrig förstår vad en riktigt irländare säger, ännu värre en berusad irländare, men det gör just ingenting, och sedan trillar vi hem på tomma gator i miljonstaden vi bor i.
Här är jag fullkomligt lycklig, som så många andra ställen i världen. Jag har aldrig ansett att lycka ska vara något svåråtkomligt, det krävs inte mycket för att jag ska bli sådär löjligt glad i hela kroppen, fnissig, lycklig, himlastormande förälskad i Livet jag faktiskt fått.
Och det tror jag är receptet på Lycka. Att inte förvänta dig de allra största händelserna, att mäta din lycka med någon annans, att sätta dina egna regler för vad lycka är för dig. Och framför allt, ansträng dig inte så förbannat.

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela