GypsyRose

Taking the long way around

Duktigt, Lasse Berghagen!

Publicerad 2008-09-30 19:09:44 i

Min bil Lasse Berghagen har varit alldeles utomordentligt duktig idag! Tillsammans har vi genomlevt bilbesiktningen i Skara, och det med glans och beröm från gubbarna på bygget. Jag dök ner i en broschyr när det skulle sparkas på däck och kolla rost. Trodde minst sagt att döden var kommen.
Men icke! Nu är vi så glada och nöjda, både jag och Lasse! Tjooo!

Imorrn sticker
jag till GBG en sväng för att catcha upp med Nilsson och AL. Mia, dig tar jag nästa gång.

Cheeerios!

Pissigt sjuk...

Publicerad 2008-09-29 11:30:32 i

...Är jag. Igen. Trodde denna förkylning/omstart i systemet var över. Men icke. Nu när jag och min mamma var i STHLM i helgen blev jag med ens snorförkyld/influensig igen. Jag mår piss. Värre än så. Jag är så där sjuk att jag gråter för ingenting, är varm i ögonen, rosslar i halsen när jag andas och skiter i var jag slänger av mig mina kläder i lägenheten. Allt är så jobbigt när man är sjuk! Jag blir gnälligast i världen.

Idag skiter jag i alla saker jag borde göra. Jag pallar inte. Jag ska kolla på film.


Och idag är det min namnsdag. Vad är det för namnsdag, kan man undra?Jag är SJUUUUK!!!

PS, Är det ett tecken på överkonsumtion när allt man stoppar i munnen smakar nässpray?DS

En septembermorgon...

Publicerad 2008-09-25 16:29:02 i

...Kan det se ut såhär på vår balkong, då diset fortfarande dröjer sig kvar efter en kylig natt. Vackert!

Dagens motion för TURII...

Publicerad 2008-09-24 22:24:34 i

...Har bestått av att underhålla Alva, 4 år gammal och klassens ögonsten. Hon fick följa med mamma Maria idag på Vänerkryss, och var supernöjd med alla som ville leka med henne. ;)

    

Vänerkryssning med TURII

Publicerad 2008-09-24 22:08:18 i

Idag spenderade klass II på KulturTurismutbildningen flera mysiga timmar tillsammans, och till sjöss. Ett besök hos ett par fiskare vid Spikens fiskeläge startade dagen innan vi begav oss ut med båten Magnus Gabriel där det ombord bjöds på supergod buffé. Vi passade även på att kliva iland vid Navets gamla fyr och glassa oss i solskenet. Underbar dag helt enkelt!


Ja, det stämmer nog

Publicerad 2008-09-24 10:59:52 i

Jo, i mina ljusa stunder känner jag mig precis lika klok som min J beskriver. Alla de där tankarna och känslorna kommer ibland till sin rätt, och vimsar inte bara omkring i skallen på mig. Ibland har jag alldeles ypperligt bra samtal. I fredags eftermiddag på Lilla Blå var ett sådant tillfälle. Då jag och J talade om livet och om människorna. Hon är alldeles underbar, och bär ett förlåtande och stort sinnelag.
Igår kväll var ett annat sådant tillfälle, i vår säng där M sorterade tvätt medan min kropp gav mig vrålont i lymfkörtlarna igen, på grund av stress.

Jag lever genom de där goda samtalen.

Det skallrar i fönsterrutorna på Sten Sturegatan...

Publicerad 2008-09-23 21:43:33 i

... För det finns en liten syster som hittat en ny hobby att ägna sin tid åt. Jag hejjar glatt på henne och hoppas hon ser en framtid som trummis i ett fräckt rockband. Men sen bor jag ju inte under samma tak heller, och slipper därmed störd arbetsro/sömn/middag/TV-tittande....;) Hejja Matilda, you kick ass!
Back in business

Publicerad 2008-09-19 10:33:26 i

I går kväll kom jag till Falköping. Här stannar jag nu till måndag kväll. Det blir en välbehövlig vila hemhemma, och en massa andra saker ska göras. Bankbesök, fika, mormorvisit, kusinträff och vinpimpel...Ja, bland annat.
Det blir kul. Snart ska jag vira in mig i mina sjalar och promenera upp till stadens torg, där jag ska fortsätta min tradition att fika själv. En bok och en latte is all I need, man. Och kommer nån bekant förbi, ja då blir jag ju såklart glad...

Fridens!

And maybe, you are gonna be the one that saves me...

Publicerad 2008-09-17 18:57:42 i

Saker och ting förändras ibland drastiskt. Sådant händer, som man aldrig liksom trodde skulle hända. Hur förbereder man sig? Hur skyddar man sig? Jo, man säljer sina grejer och köper en enkel biljett till Nya Zeeland. Man slänger saker och ger bort annat som man samlat på hög.

Och man får samtal från sin mamma som direkt undrar om hon ska ta bilen och komma till en, sådär bara på stört, bara för att vara nära. Utan att man ens bett om det. För henne är jag så tacksam. För hon som ringer och skickar sms för att hålla koll på mig när jag tappar greppet. Det blir en mamma som räddar mig, när man kanske trodde att det skulle vara någon annan.

Tack för min mamma! Nästa helg åker vi till STHLM och rår om varandra.

Lär mig!

Publicerad 2008-09-16 11:26:26 i

Jag har ett stort problem som följt mig sedan barnsben. Jag är medveten om det, men vet inte hur jag ska hantera det och är livrädd för att möta det.
Jag lider av separationsångest, och den är så stor, så stor...

Jag hatar att vara ensam, att somna ensam, att äta ensam, att över huvud taget göra saker ensam. Jag klarar det knappt.
En av anledningarna till att det var så svårt att lämna Hester Road, var oron för de stundande ensamma stunderna. Trots att jag aldrig känt mig så ensam som när jag stängde dörren till mitt rum i UK. Igår var jag ensam hemma ett par timmar, men när det blev mörkt och ännu kallare utanför fönstret, pallade jag inte längre utan stack hem till J och S. Det är höst, det är fan så kallt och deppet är inte långt borta.

Rastlösheten bara kryper i kroppen på mig, vad gör man? Var hittar man lugnet, och framför allt; hur hittar man tillbaka till den man var? Vill man ens tillbaka? Är alla förändringar av godo, och hur gör man för att reparera misstagen?
Jag skulle vilja sova. Längem länge, länge.

Det känns inte som om jag lever mitt liv längre. Och det fick jag höra av Annikki när vi sade adjö för en vecka sedan;
" U are not yourself right now. U have stepped out of the body, and are sitting on a cloud just next to yourself, thinking; ´what the '''' is she doing, what is she thinking with?"

Jag behöver min mamma nu. Jag vill mest bara vara liten ett tag, och samla nya krafter att fightas med.

Nya tag, nya krafter...

Publicerad 2008-09-15 14:38:12 i

Efter en lugn fredag i Kungshamn, åkte jag och J tillbaka hem till Lisch. Avrundade kvällen med en minifest hos klasscompadren V, höll mig nykter och åkte sedan hem efter ett besök hos M, en av de nya TUREttorna..
Söndag sov jag längre än längst (fattar inte hur mycket jag egentligen kan sova), innan J och S plockade upp mig för en promenad i ett solbadande och höstkyligt Lish. Degade hela långa dagen hos J, åt pizza och fick väl lite gjort med skolarbetet.

Jag tror att jag börjar sova ikapp mig själv lite grann nu, men förkylningen känns bara värre och värre för varje dag, och jag vet inte alls hur det står till med saker och ting. Jag har varit ledsen, jag tappar orken, jag strör prylar runt om mig och har noll koll på läget och min framtid.

Men! En bra sak är att det tankar på så IN I BOMBEN på Mellbygatan. DET, mina vänner, är vi verkligen inte vana vid från den engelska livet. Så nu har jag en massa massa braaa musik på ITunes igen. SKÖNT!

På fredag ska jag träffa en, eventuellt två av mina bästaste kusiner. Det ska bli tokarns mysigt!

I´m alive, mates!

Publicerad 2008-09-13 12:06:39 i

...Men just inte så mycket mer. Efter en hård natt på det Stanstedska golvet och en flygtur, trillade jag och min compadre J in på skolan mitt under lunchrusningen. Ingenting har känts märkligare. Tid att andas ut och reflektera över den bästa sommare i mitt liv? ABSOLUT INTE, som Nils skulle sagt.
Skolan är igång med 100 nya projekt, csn krånglar, inspark för ettorna, telefonen går varm av alla som vill träffas, o allt annat som saka ordnas med. Dessutom sade min kropp ifrån och gav mig en rejäl förkylning.

Så J packade in mig i Lasse Berghagen och körde mig till sina föräldrar i fina Kungshamn. Igår låg jag i hennes säng hela dagen och sov samt kollade på Dharma o Greg-repriser hela dagen medan J sorterade kläder. Sedan fick jag mumsig mat av J:s söta föräldrar, och sen fick jag sova underbara 11 timmar.

Jag orkar inte. Så jag flyr. Ett tag till iallafall...

The swedish team are about to leave the building...

Publicerad 2008-09-09 10:17:29 i

Att sakna;


* Att krypa upp i Annikkis säng om söndagseftermiddagarna med en kopp kaffe, och läsa Sunday Times + alla 100 bilagor med henne. Hon är som sötast då, när hon sitter uppkrupen i pyjamasbyxor och läser tidningen med laptopen bredvid, för att snabbt kunna slå upp ord hon inte förstår. Vi brukar riktigt smaka på orden, och gissa vad de kan betyda. Spännande!

* Att sitta i en solstol på baksidan med en bok, och se vilka som trillar förbi.

* Bara att öppna dörren på Hester Road är spännande, man vet aldrig som som knackar på!

* Johanna som alltid kommer och väcker mig efter en natt ute. Dagen-efter-pratet i min säng.

* Det eviga tjatet om vilken stad som är bäst. Göteborg vs. STHLM.

* Alla taxiresor tvärs över hela Portsmouth. "Hester Road please. Yes, its near Dunbar road. You can stop right here, next to the corner. Its fine here, thanks. Cheers!"

* Alla latte´s och goda bakelser från Starbucks i Gunwharf, som anvjutits antingen i caféets mysiga fåtöljer, eller ute vid vattnet.

* Alla "ska-vi-ta-en-cigg-vilket-alla-vet-betyder-att-jag-har/vill veta-skvaller".

* Alla matlagningsteam, och sen när alla sitter och äter från varandras tallrikar i lunchrummet.

* The Hester Pet - Daviiiid from Alicante. Skrattar så fort jag ser honom. ;)

* Alla biobesök med kollektivet. Speciellt X-filespremiären mitt i natten den 1 aug.

* Att komma hem från jobbet och upptäcka ännu ett brev från HemHem, ligga på mattan.

* Alla lördagstripper till city center med Johanna.

* Alla resor till vår sötnos Ludvig i London. Där kan vi snacka om att härja runt!

Oj, så mycket jag kommer sakna. Idag är vår sista dag. Mattias är uppklädd i kavaj och skjorta. Gör sig till o allt, det tycker vi om. Igår fotade och filmade han en hel massa, och bar sig allmänt skumt åt. Kan det ha något att göra med en avskedspresent? Vi har iallafall den perfekta till honom! ;)

Inatt blir det till att sova på Stansteds hårda och kalla golv, men eftersom både jag o J gör en favorit i repris och klär på oss massa massa kläder, kommer det att dämpa lite.


Tack UK för den här gången. I will be back!

Höst i en stad

Publicerad 2008-09-08 14:53:09 i

Och när hon suttit inne hela söndagen, beslutade hon sig för att bege sig ut på en promenad, den sista i den engelska staden, där hon spenderat sommaren. Hon pluggade in Bob Dylan och knöt en sjal runt halsen, sedan var hon redo. Det var en av de där kvällarna då hon kände att hon bara måste ut, inte för själva motionens skull, utan för att dämpa rastlösheten som gnagde inuti henne.

Skymningen var nära, man kunde känna doften av regn som nalkades, och hela staden andades söndagsro och höst. Hon gick dit fötterna bar henne, hittade vägar hon inte genast kände igen, hamnade på smala gator och kände hur hon in i det sista bröt ny mark, gjorde ännu en liten bit av staden till hennes. Medan Dylan sjöng för henne om hur det är att inte känna sig hemma någonstans, kikade hon snabbt in i de upplysta hem hon passerade. Där inne, i den engelska små husen som var sammanlänkade på ett sätt hon aldrig sett förut, satt familjer tillsammans runt borden, ensamma människor framför TV:n, katter som stirrade tillbaka på henne från sin plats i fönstersmygen.

Hon mötte enstaka människor på den nötta trottoaren, människor som såg trötta ut och som valde att se ner i marken när de möttes. På ett melankoliskt sätt kände hon sig hemma i den engelska staden, på ett sätt hon inte känt på länge. Hon fingrade oavbrutet på sin kastanj i fickan under hela promenaden, en vacker kastanj hon plockat dagen innan. Kastanjen, söndagskvällen, Bob Dylan, de första prasslande löven på gatan...Allt smälte samman till en helhet, och en påminnelse om att sommaren lämnat över till hösten. Och hon tänkte att till nästa höst vill hon stanna i den engelska staden, istället för att följa sommarens råd och överge den...

Splittrad

Publicerad 2008-09-08 14:20:47 i

Natten som kommer blir min sista på Hester road, i mitt rum, i vårt kollektiv. Det känns helt knäppt. Trodde jag var redo att åka hem, men nu har jag noll koll igen, känns det som. Igår började jag rensa, packa och plocka ner alla mina bilder och brev från väggarna. Allt det som gjort rummet till mitt har börjat avlägsnas, och snart blir mitt rum bara ett tomt skal igen. Fyra väggar, ett litet skrivbord och en smal säng. En byrå och en garderob. Det är otroligt vad anpassningsbar människan är egentligen. Hur lätt hon tar nya saker till sig och lär av dem.


J tar med sig sin kärlek ut på romantisk dejt, och jag vill inte vara sämre. Därför har jag sett till att även jag blir utbjuden på dejt. Finaste Annikki har lovat mig en klassisk New York-dejt; De 3 D:na (Dinner, drinks and dancing). Det kanske inte blir så mycket dans, men resten ser jag fram emot. Jag behöver umgås med henne nu min sista kväll i Portsmouth.
Just nu sitter hon inne i konferensrummet med cheferna och diskuterar sin framtid. Blir hon kvar på GM eller inte? Jag hoppas det, och att hon i så fall ska trivas så braaaa, att hon finns kvar här när vi återvänder nästa sommar.
A girl can dream, right?


Fick ett mindre bryt i lördags natt, när Babylon stängde, sista shoten (av många!) var urdrucken och jag o Annikki satt på trappan utanför och väntade in resten av discodansargänget. Vi pratade om allt vi varit med om här, och vad som kommer att hända nu. I taxin hem började krokodiltårarna rinna, det fanns liksom ingen hejd på dem. Väl hemma kilade jag upp i 8:an och störde J och D, och som två föräldrar lät de mig krypa upp i sängen hos dem, där de strök mig över håret och tröstade mig. Så skönt. På vägen tillbaka till mitt rum kilade jag förbi Kristinas, där hippiefesten var i full gång.


Stannade en stund, och traskade sedan över till mitt. Rökte inomhus för första gången (dock stående på stolen, med det lilla fönstret öppet så långt det gick), som en grande finale på den här sommaren. Kunde inte sluta gråta för allt i världen, så jag ringde Lillerskog och svamlade runt om allt och inget i dryga halvtimmen. Ringde även sötaste Lilla Syster och väckte henne.
Sjuk natt, den sista utgången, sista förfesten, sista taxifärden...Hjälp. Vart står jag nu?

Skottlossning på Hester Road!

Publicerad 2008-09-07 13:53:24 i

Haha, kanske inte riktigt. Men det parkerade just en polisbil utanför vardagsrumsfönstret, där jag och Johanna sitter och väntar på vår Large Peperoni with filled crusts, home delivery från Pizza Hut. Våra smaklökar får iallafall en outstanding avslutning på den här sommaren...Mums!

Anyway, Johanna tyckte att det kunde vara på sin plats med lite hederlig skottlossning så här på blanka söndagen, poliserna mot våra grannar. DET, mina vänner, vore en utmärkt avslutning på vår tid här. Men allt ska man visst behöva göra själv...;) Får väl smälla med lite kastruller och grytor (som för övrigt blivit vårt signum här på Hester) så att poliserna reagerar. Suck.

Häromsistens satt det en massa poliser i en piketbuss utanför mitt fönster. Jag fattar aldrig vad de gör, men spännande som tusan är det!

Märks det att jag och Johanna båda kommer från småstäder eller?;)

Jag och Johanna om 50 år

Publicerad 2008-09-07 13:45:46 i

Var igår inne på en affär här på Eastney Road för att leta roliga manickar. Två söta damer i åldern 70 + stod och tittade på Grattiskort, 3-pack .

"Oh but is´nt good with three, for that price?"
"Oh yes dear, but who else has an upcoming birthday then?"
"It is Margarete, dear. And then you have birthday cards for three years ahead."
"Well, Im not sure Im gonna stay alive that long. Have not decided yet"

Damerna brister sedan ut i gapskratt ihop. Sötnosar. Stod och flinade som ett fån åt dem där i affären, och deras söthet. Kanske är det så jag och Johanna kommer stå om sisådär 50 år, inbitna Portsmouthbor med humorn i behåll. ;)

Om natten...

Publicerad 2008-09-06 05:00:01 i

Har precis landat hemma efter en utekväll med delar av kollektivet. Det var en bra kväll, trots att The Hester Ladies inte var med mig av, av olika skäl. Min sista fredagsnatt på Hester road, iallafall för det här året. Jag vet inte riktigt var jag har mig själv just nu, jag längtar hem samtidigt som jag inte riktigt kan förstå att den här sommaren är slut...
Delade iallfall en rolig natt på Registry med Kristina o co, o sen en taxifärd o efterfest med Simon, hans vän och Darren. Bra skit. Hoppas sötaste J kunde sova i lugn o ro iallfall...O resten av kollektivet såklart. Mig rör det inte särskilt mycket, eftersom jag o J åker hem onsdag morgon. Det blir till att sova på Stansted (vi tackade nej till sovplats hos Enrico o Ludde)

Äh, det här blir inget bra. Dags att krypa till kojs. Imorrn är det Swedish theme party @ Hester road, och söndagen tänkte jag ägna åt att vara bakis. För sista gången. But life goes on. Det gäller bara att hänga på och göra det bästa av saken, right?

Nästa inlägg kommer när jag är lite mindre...trött.


Fridens!

Skäms, mr Cash!

Publicerad 2008-09-05 11:37:09 i

Flushed from the toilet of your heart. Ja, ni hör ju själva vilken mindre genial låttitel detta är.
Johnny Cash - Hade du en dålig vecka på jobbet månne?

Nattliga aktiviteter...

Publicerad 2008-09-05 11:32:08 i

Ofta, ofta vaknar jag upp med alldeles smutsiga naglar, trots att jag somnat kvällen innan med rena och fina naglar. Jag är nämligen en person som är väldigt känslig för skit under naglarna, och är noga med det. Vad händer egentligen under natten? Har jag blivit en riktig sleepwalker som är ute och gräver i jorden på vår baksida? Läskigt, det här. Nån som har några idéer? Hjälp mig lösa mysteriet!

In sickness and in health..

Publicerad 2008-09-04 19:57:28 i

Sommarens leverne kommer ikapp mig...

Idag är jag hemma från jobbet. Vaknade upp med en rosslande hals och allmän hängighet. Ringde upp J, som tyckte att jag skulle stanna hemma.  Sagt och gjort, slängde iväg ett sms till Steve och meddelade att de fick klara sig utan mig idag.

Så jag har sovit ut rejält, vilket var välbehövligt. Sedan tog jag en långpromenad i ösregnet. Upp med paraplyet och på med musiken, så var saken Biff!
Har sovit hela eftermiddagen, och nu är jag på gång igen. Sötaste J viskade nåt om en glass som väntade på mig i hennes frys, innan hon stack till jobbet imorses. Och gissa om den smakade gott när jag vaknade från min
tupplur i eftermiddags?Mumma!

Fick även en välbehövlig ryggmassage av J igår på kontoret, och jääääklar vad skönt det var!Hon hittade både en och två knutor som löstes upp, sedan kände jag
mig näst intill som gummimannens fru, med mina "nya" leder.


The fall has arrived here in Portsmouth, the winds are chilly and the leafs has start to fall from the trees. I can really feel the change, like I always do this time of year.
And Im OK with it, Im getting ready to go home. For this time, at least. But Im sure I will be back in Portsmouth, and then...Who knows?London has always been one of my favourite places in the world...I can tell you that much...;)Hester Family @ Firmafäääst. Ja, ni ser ju själva vilket gäng vi är. ;)

Tuesday @ The Registry

Publicerad 2008-09-03 12:07:53 i

Javisst! Igår var vi ute igen. Tisdagar innebär The Registry, mitt nya favorithak. Schysst inredning, billig öl, rockmusik och långhåriga pojkar. Lite väl unga pojkar ibland, kanske. Något Annikki fick erfara igår, när en 21-årig yngling inte hade ögon för någon annan än henne.

"But you dont know how old I am. Im 27 years. " - A
"Ahhh, OK...Well, thats OK.." - Ynglingen som fick något fasansfullt i blicken. En gammal människa, vaaa?!


Funniest: Kristina (Or Jackie, as we call her, in the taxi to The Registry. Johanna explains why one shouldn´t do a certain sign with your two fingers, since that´s really bad here in the UK. U know what I mean, right? Anyway, Johanna says that she doesn´t care, since she wants to show everybody her beautiful nailpolish. Kristina looks at Johannas fingers, smiles and says: "Really? Is that how you say your name in Polish?"

HAHAHA!
I think I died just a little right there and then, on the taxifloor. Sooo funny!


Some parts of my blog will here from be written in english, since I know that I have some "Hesterians" that are reading. This is for you, guys! ;)

Happy Hour @ The Registry!;)

Publicerad 2008-09-02 21:14:47 iIt actually is this fun to be named Ingvarsdotter and live the life in Portsmouth. ;)
(This will be written in english so my dear Enrico can understand it, without having it translated...;)Annikki, the new swede Patrick and Annikkis friend Julia is having a good time...Or at least Annikki..;)Jasmine, Melanie and Simon. U can see Sven in the background, Jasmines one of three brothers.

Haha igen!

Publicerad 2008-09-02 13:50:39 i

Annan kul grej när det gäller översättning. Tycker Mikaela-innan-lunch iallafall.


" Va fasen heter dykning på spanska? Jag vet!! Il Divo! HAHA!!" - Jag
" Det är faktiskt italienska. Så det så. " - Johanna, som bara sabbar mina extremt roliga skämt...

Haha! Johanna kan inte prata svenska!

Publicerad 2008-09-02 13:45:43 i

Rolig grej när man har varit i UK lite för länge.


"Jaa, nästa gång ska han fasen få köpa sin egen medicin!!" - Johanna
" Han skulle göra vad sa du?" - Jag
" Ähhh. Vad säger man då? Smaka på sin egen medicin?Jasså jaja..." - Johanna

Det där med biokemi...

Publicerad 2008-09-01 23:51:46 i

Hanna säger:

åh vet ni vad jag ska börja läsa nu i 2 veckor fram över

Hanna säger:

KEMI!!!! JAG HATAR KEMI!

Doris Day säger:

GRATTIS!!

Mikaela Ingvarsdotter säger:

GUD så tråååkigt

Hanna säger:

sen efter 2 veckor ska vi läsa 2 veckor Biokemi!!??

Hanna säger:

jag fattar inte ens va biokemi är? Något om vilken kemi som blir till när man går på bio eller haha..ne fy fan!

Mikaela Ingvarsdotter säger:

HAHA! Ja det måste det ju vara

Doris Day säger:

jag skulle tro det!

Mikaela Ingvarsdotter säger:

VAd annars liksom?

Hanna säger:

ja men helt klart

Doris Day säger:

typ....popcorn-kemi?

Hanna säger:

jajemän!

Mikaela Ingvarsdotter säger:

Skulle tro det.

Mikaela Ingvarsdotter säger:

Kan inte du fråga det första föreläsningen Hanna?


Jag och min syster synkar fortfarande till 100 procent

Publicerad 2008-09-01 23:36:55 i

Doris Day säger:

jag är inte redhead längre!

Mikaela Ingvarsdotter säger:

men va?vad är du för slags head då?

Doris Day säger:

jag är typ...plommonhead!

Doris Day säger:

haha, det lät stört

Mikaela Ingvarsdotter säger:

näää, så rart!

Doris Day säger:

nej men det är typ mörk-brun-med-lite-rödaktigt-skimmer

Mikaela Ingvarsdotter säger:

Får jag kalla dig det då? Plommonheadet, kom nu så går vi!

Doris Day säger:

ja gärna, det lät rätt sött

Mikaela Ingvarsdotter säger:

Haha, tänk att det är faktiskt mitt med. Exakt den beskrivningen skulle jag ge mitt hår just nyu...

Doris Day säger:

tänk om det är samma nyans, tokigt!

Mikaela Ingvarsdotter säger:

kunde.Bara.Inte.Hålla.Mig.När.Jag.Gick.Förbi.Alla.Hååårfärger.På.ASDA.

Mikaela Ingvarsdotter säger:

Jag försökte verkligen Gabby, men till slut gick det inte längre....;(

Doris Day säger:

hårfärger är grejen!

Doris Day säger:

men det är så jädra kul att experimentera

Mikaela Ingvarsdotter säger:

Nämen gud jag vet!

Mikaela Ingvarsdotter säger:

Lite rädd att det skulle bli tantlila. sådär som tanter färgar barret när de ska va lite fräcka!

Doris Day säger (samtidigt):

jag var lite rädd att detta skulle bli såndär nyans som en åldersnojig tant har när hon försöker känna sig lite yngre, duvet sådär mörklila

Doris Day säger:

HAHA

Mikaela Ingvarsdotter säger:

NEJ! VI TÄNKER FÖR LIKA!!!

Doris Day säger:

detta är nästan läksigt!

Doris Day säger:

*läskigt

Mikaela Ingvarsdotter säger:

Nä, detta är SJUKT!

Mikaela Ingvarsdotter säger:

HAHAHHA!!!

Doris Day säger:

vi tänker exakt samma även över landsgränser!

Mikaela Ingvarsdotter säger:

Fatta hur FRÄCKT DET ÄR ELLER!!!

Doris Day säger:

JA!

Doris Day säger:

haha, ha vi omedvetet gått och färgat samma färg tro?


Ursäkta mig??

Publicerad 2008-09-01 23:26:50 i

Hanna säger:

Mikaela är du med?? hihi

Doris Day säger:

hennes msn är lite knas ibland


mikaeeeelaaaa??

Hanna säger:

åhhh herregud va seeeg hon är

Doris Day säger:

ja!

Doris Day säger:

toka!

Hanna säger:

"Hon, den där...Underbara människa" jag vill ju veta vem som skriver kärleksbrev till min bästa vän!!!?? Läste detta på hennes blogg nu haha

Doris Day säger:

jag tror det är mia!

Hanna säger:

jaså ja ja då är de ok

Doris Day säger:

mia björnberg

Hanna säger:

ja man måste ju hålla ögon å öron öppna så att man inte blri bedragen! haha

Doris Day säger:

jag tror aldrog hon skulle ersätta dig med någon!

Hanna säger:

haha ne de skulle hon inte våga

Doris Day säger:

aldrig!

Hanna säger:

eftetsom ilona o tommy betalar mig för att va vän med din syster så haha, å gud jag e sååå tokigt kul

Doris Day säger:

HAHA

Doris Day säger:

nej för då skulle de adoptera bort henne!

Hanna säger:

haha

The Hester Ladies!

Publicerad 2008-09-01 22:21:08 iThe Hester Ladies in the car on our way to what we call "Firmafääääst"! or "Supa with the Chefen"!

 

Hillbillyfest 2008

Publicerad 2008-09-01 15:19:42 i

Igår sade vi farväl till Jasmine, som tillsammans med fyrlingsbrorsorna Sven och Patrick blev ivägskjutsade till äääärpååårten av Chefen steve. Det var riktigt jobbigt att säga adjö, hon har varit en av mina närmaste, och även allas vår Hester Mommy. Har också varit superkul att ha hennes brorsor här, supergulliga och välartade pojkar med välkammade frisyrer och artighetsfasoner. sven kunde inte sluta kalla mig för "the swedish queen", och knäböjde så fort han såg mig. Äsch, krappar...;)


Jag hoppas iallafall att jag får träffa Jasmine igen, och det var som jag konstaterade när hon stängde dörren om Hester Road för sista gången; "The longest legs of Hester Road has left the building...". Hon fick alltid så mycket beröm för sina snygga ben när vi var ute.


I lördags vaknade jag upp till strålande solsken och värme, en mysig bakisfeeling och lite allmän vimmerkantig. Så jag gör som jag alltid brukar under helgerna, jag virade sängkläderna runt kroppen, drog på mig pilotbrillorna och drog till mig min Slashbok. Trippade ut på bakgården, slog mig ner i en stol, fick en kopp kaffe och en cigg i handen och hade därefter en skön stund i solen med min bok och familjen runt omkring mig. Roligaste var när Kristina - The WhiskeyWife - Slog upp sitt fönster på översta våningen, blinkar mot det skarpa solskenet, får syn på mig, smilar upp sig och utbrister: "Mikaeeeela!R U ready to start drinking?" :)


Blev helt slut av allt bra väder, så jag satte mig senare på en stol mitt i köket. Där satt jag tills folk började bli oroliga för mig. Efter en lååång väntan stod plötsligt Ludde i dörren, och oj vilket kramkalas det blev! Och välkommen hem Michellens resväska, som bott i Enricos garderob alldeles för länge uppe i London. Hade blivit lite lätt stimmigt att ta sig hem utan den!;)


Stimmade runt lite, lyckades dra på mig lite kläder och köra en kam genom barret innan Chefen Steve hämtade upp ett kalasglatt kollektiv. Det var dags för firmafest! Fast Hillbillyfest hade nog passat bättre. Ut emd hela kollektivet på engelska landsbygden, strålande vackert väder. Lägg till en massa bekanta familjer, ungar, hundar och hästar. Därtill också ett par grisar på spett som grillades, bärs på kylning, en trampolin och en riding bull. Hur bra som helst!

Höll mig nykter (och det var ingen större uppoffring, kan jag lova), och avrundade en perfekt dag/kväll vid brasan, där jag, Annikki, Johanna och vår Jasmine satt på en höbal och tittade på stjärnorna tillsammans. Perfekt avrundning på Jasmines tid på GM, I promise you!


Bilder kommer senare!

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela