GypsyRose

Taking the long way around

"För jag har tagit studenten..."

Publicerad 2007-09-01 14:19:37 i

Neeej, det stämmer ju inte överhuvudtaget. Iofs har jag ju tagit studenten, men det var ju som bekant ett tag sen. Men student har jag blivit, i vuxenvärldens mätt mått. I fredags pekade jag fakkjo litegrann i smyg till STP och speciellt till ett liten hus som ligger på vägen ut från samhället, och i måndags tog jag Lasse Berghagen till Lidköping och stadsträdgården. Gabriella o Hanna skrattar så mycket åt mig när jag säger peka fakkjo, men ursäkta mig, vad heter det då??;)

Det var en lite blyg skara människor som möttes utanför skolan i måndags. Skönt att ingen kände nån, tyckte jag. Start på lika villkor, liksom.

En mjukstart var välbehövligt, och efter ett par dagars fika, bussresor och välkomnade startade föreläsningarna i onsdags. Och jag säger bara; vilken grym skillnad från grundskolan och gymnasiet. Jag känner mig verkligen supermotiverad, och har hittills lärt mig MASSOR. Tror jag. ;)
Har världens bästa lärare som verkligen får oss att fatta, och allt känns hittills toppen!

Det blir tidiga mornar och långa dagar innan jag är hemma i FKP igen, men det känns rätt värt det faktiskt.
Det verkar överlag vara ett skönt gäng jag har hamnat i, på tisdag ska vi ut o "äta en bit mat och dricka ett glas viiin". Tur att vi är lediga (hemstudier såklart) både måndag, onsdag och fredag nästa vecka. Göööött....;)

Ska vi köpa den där lägenheten?Hm ja, så får det nog bli..
Ska för övrigt försöka bli bättre på att blogga, men jag har numera mycket mindre tid till detta än jag hade tidigare.

Håll till godo, vänner!
Fridens!

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela