GypsyRose

Taking the long way around

Så har man blivit förevigad då...

Publicerad 2006-09-27 13:42:18 i

Kollar posten medan jag ändå är hemma på lunchen. Senaste numret av Tattoo Magazine ligger däri lådan och väntar så snällt och sätter genast en guldkant på vardagen. Läser den alltid från pärm till pärm, tills den är helt utsliten och inte duger till nåt annat än pappersinsamlingsinnehåll.

Bläddrar snabbt igenom tidningen, har bråttom som vanligt på lunchen. Slår upp en sida och möts av min egen rygg/svank. Va?! Vänta lite, säg inte att det är nån mer som har exakta likadana svalor på ryggen som jag...Men icke, det är faktiskt mina apsnygga gaddar som är med i senaste numret. TatuerarJonny har skickat in bilderna, och de gör sig fantastiskt bra i tidningen.

Så idag är jag lite sådär mallig som man får vara ibland. Och hörni, se till att köpa hem senaste numret och njuuuta av alla märkta kroppar! ( Haha! Jag är en av dem!)


Nästan så det är dags att boka tid under nålen snart igen. Jag vill ha mer att visa upp i Tattoo Magazine.Marcus- min bättre hälft

Publicerad 2006-09-16 12:46:48 i

 Visst är det konstigt att vissa personer bara passar ihop? En blick på dem och man fattar att de kommer vara tillsammans under resten av deras liv. Knäppt.
Och vad som är ännu knäppare är att jag tror jag har funnit min sån där bättre hälft. Helt skogstokigt, men Marcus är nog Han med stort H.

Jaha, så slapp man iallafall leta ett helt liv efter honom. Tänk att han fanns så nära hela tiden, och att man gått om varandra.  Men om man inte gjort vissa val i livet, väldigt små sådana som kan anses oviktiga, hade vi kanske fortfarande traskat runt och tagit kärlek där vi flyktigt fick den. 

Och vi hör det varje dag, folk i vår närhet påpekar inte allt för sällan att det skimrar och lyser om oss. Att vi passar som flaskan i handen ( Japp, mkt bättre ordspråk, eller hur?). Ames, som ofta kommenterar den gången vi var i Strömstad, och Marcus trillade in på en snabbvisit. Och jag blev ÖVERLYCKLIG över att träffa honom. 
" Åh Michelle, du var så söt då. Kärleken lyste ur dina ögon," säger Ames. 

Och faktiskt, Marcus är en sån där kille som jag skulle vänt mig om efter på stan. Med sitt lååånga hår, trollskägg, coola tatueringar och...ja, allt det andra, är han mitt förstahandsval. Alltid.

Så är det. Vissa människor ska vara tillsammans, och så  är det nog för mig och Marcus. Snart har det gått tre år, och vi har så himla mycket tid framför oss! Jag längtar till vår framtid och allt vad den innebär.   


Baby, du och jag. Forever and ever!

Matilda möter Idolen

Publicerad 2006-09-14 09:00:24 i

Matilda möter Idolen

Iochförsig ingen helt helt färsk bild, alltså inte senaste nytt från mitt liv. Men ack så fint minne! Man ska utnyttja sina resurser som journalist, iallafall om de inte går över gränsen för vad som är rimligt.
Alltså fick lilla syster Yster glad i hågen följa med när jag träffade "IdolAgnes" över en kopp kaffe när hon senast gästade Falköping.
Mycket spännande, tyckte naturligtvis Matilda.


Vad som däremot är senaste nytt, är att all världens förkylningsbaskilusker tycks ha funnit mig. Jag är sjuk, sjukare och sjukast. Och tycker mer än gärna synd om mig själv. Låter Marcus bädda ner mig bland täcken och kuddar framför TV:n, och ser till att bli serverad både varm mjölk med honung samt x antal tidningar. Marcus, du är guld!

Äntligen är valet snart slut. Ingen kan bli gladare för det än jag, tror jag. Ska bli så skönt att slippa alla handlingsprogram, påstridiga politiker mm. Ja, så tycker jag faktiskt.


Nej, nu orkar jag inte blogga mer, febern kommer nog smygande om jag riktigt känner efter, dags att vila lite till...Sanning eller Kånka?!

Publicerad 2006-09-05 13:50:20 i

Tio sanningar...

..om mig!

10. Jag stör mig nå´t fruktansvärt på: När jag missar ett viktigt jobb..ah!Allt ansvar på mig!

9. Jag får ångest när jag tänker på: Framtiden, i vissa skeden. Vad händer, när händer det och kan ingen bestämma åt mig, snälla!!?

8. Jag är stolt över: Min familj, mina vänner, min sambo och så mycket, mycket mer.

7. CD jag i n t e stoltserar med att jag har i min skivsamling: Oj, finns många att välja på. Arvingarna kanske? Min första egna platta, köpt för veckopengen. Knut Svennings kyrkokör är inte så het den heller...( vad KOMMER skiten ifrån egentligen? Har försökt ge bort ett antal plattor till folk, men av nån underlig anledning åtefinns de i min skivsamling hela tiden...)

6. Filmkategori jag helst ser på: Drama ( Ciderhusreglerna) Skräck ( Allt, allt, allt!) och verklighetsbaserat.

5. Klädersplagg jag inte riktigt trivs i: För små strumpbyxor...

4. Ord jag har svårt att uttala: Sparbeting. Har dock lärt mig den hårda vägen hur detta ska uttalas.

3. Språk jag gillar att höra: Franska, keltiska och babyspråk. ( Alltså inte när vuxna ska babyprata med barnen. DET däremot kan lätt bli för mycket, men jag klandrar er inte. Är likadan själv)

2. Har ändrat min åsikt när det gäller: Allt och inget. Byter åsikter dagarna i ändå, är lite av en hobby för mig.
1. Folk uppfattar mig som: Vis (?), ödmjuk och rar, men även envis, rakt på sak och...händig kanske?

Fritt att stjäla!

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela