GypsyRose

Taking the long way around

Alltid en syster

Publicerad 2013-06-16 15:39:00 i Allmänt,

Väldigt ofta är en syster det finaste du har. En syster som finns vid din sida, och som vet att inte lämna en där vi sitter i en väldigt mörk lördagsnatt och funderar på allt som inte blev, och allt som faktiskt blev. Utan att du behöver säga något vet hon att du kanske drar dig för att gå och lägga dig, och då gör inte hon det heller. Så ni slår upp fönstrena mot natten, och i samma ögonblick (Moder Jord, du är cool. Jävligt cool.) börjar det ösregna och ni förstår varför natten var så svart.

Och ni lyssnar på ukulelehits, tar en cigg genom fönstret och kommer underfund med så mycket. Ahaupplevelserna som kommer då är större än det ni försökte åstadkomma timmarna innan. Det avrundar upplevelsen och ni förstår så mycket mer.
Ni må vara på ett sidetrack n feelin lost, but not alone.
Alone together doesnt exist when ur with her.

Hon som inte går och lägger sig förrän oroligheten har gått ur kroppen på er båda för den här gången och lördagsnatten går mot söndagsmorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela