GypsyRose

Taking the long way around

weekendadventures

Publicerad 2012-06-08 04:25:49 i

Det här blir snabbt och kvickt, som allting annat i mitt liv. Det har rent ut sagt varit en överjävlig vecka med Under Isen-Ingvarsdotter, alldeles för många alldeles för tidiga morgnar, tolvtimmarspass på jobbet, krångel med banker som tappar bort mina sparade slantar mellan haven och sedan inte svarar på mail, krångel med csn som vill ha pengar från mig, pengar som, som sagt, tappats bort nånstans mellan världshaven.

Resultatet blir en Ingvarsdotter som har lätt att ta till gråten, det suckas och stönas och jag vill bara krypa under täcket. Jag fattar överhuvudtaget inte hur Gabriella står ut med mig.
Att hon sedan överraskade mig med cupcakes och en liten pressy igår för att fira våra liv som faktiskt fortfarande är helt fantastiska, kan jag inte greppa riktigt. Min syrra är den finaste som vandrat på denna jord, hon bär på så mycket kärlek och delar så osjälviskt med sig av allt som är hennes. Utan henne hade jag inte ens kunnat äta denna vecka eftersom jag är snorpank.

Så nu tar jag helg. Fy fan, säger jag och lägger denna vecka till handlingarna. Och som jag längtat till helgen! Snart ska jag iväg och skälla på min bank, sen ska jag möta upp Chris i St Kilda, och vi åker iväg på hemliga äventyr, allt ordnat av Chris. Vi ska köra ut från staden och han har bokat boende nånstans, och gud vet allt. Jag hjärtar att bli bortskämd av en man igen. Imorrn är det förlovingsfest för hans kusin och jag ska presenteras för föräldrarna. Gulp I say! :)

Bilder på detta kommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela