GypsyRose

Taking the long way around

sagt upp mig

Publicerad 2012-06-08 04:42:02 i

Då var det gjort! Och en enormt stor sten har lyfts från mitt hjärta. Jag har haft dödsångest över att säga upp mig från Scent Of A Flower, men i förrgår tog jag tag i saken, och chefen Athena var cool med det hela. Det är dags. Nu packar vi snart ihop oss och våra pinaler och säger hejdå till Melbourne. snart har 8 månader redan gått, och vi vill vidga vyerna.
Först åker vi till NZ om 2 veckor för att fira midsommar med Glempa och jag ska få visa Gabby Auckland, vilket är helt STÖRT bara det, sen åker vi förhoppningsvis till Alice springs innan vi kommer tillbaka till Mellan för en sista natt och hämta upp våra prylar vi ska slänga in hos Chris, och sen roadar vi upp till Brisbane där vi ska spendera våra sista månader.

Vi planerar i september att flyga över till Perth för att hälsa på våra fina vänner Dave n Row som vi bott med här på Blyth street men som snart också flyttar från Mellan, och med oss får vi nog Chris som ändå ska över och hälsa på sin vän där.

Bra skit, tror ni inte?



Igår hade jag tråkigt på jobbet så jag målade en karta över Auckland till Gabbe, så hon har att förbereda sig på:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela