GypsyRose

Taking the long way around

fina jolene

Publicerad 2012-06-02 03:59:11 i

De här superfina mössorna som världens finaste Jolene gjort damp ned i brevlådan igår, så vackert passade på vinterns första officiella dag. Det är så konstigt, 1 juni känns ju inte direkt som ett vintrigt datum, men here we go och kallt är det och mössorna kommer troligtvis sitta som fastlimmade på våra skallar tills vi flyttar upp till Brisbane om drygt en månad.
Jo, det är dags. Resedjävulen har börjat krafsa under sängen på nytt, Melbourne känns lika delar underbart bekant och samtidigt trött och kallt. Det hjälps inte att det har träffats pojk och vi älskar vårt rum och all that jazz.  Vi måste se mer. Snart.
Men först ska jag ta mig i kragen och säga upp mig, och sen åker vi till NZ och firar midsommar med Glen.

Kommentarer

Postat av: Jolene

Publicerad 2012-06-04 13:37:56

Postat av: Jolene igen

Publicerad 2012-06-04 13:40:09

HaHa det gick ju bra att posta en kommentar med Elioten breve... ;)

Det är stolligt att ni har vinter mitt i vår sommar och jag tror itne jag kommer att vänja mig vid det jag. men jag gillar att sticka mössor och det blev ju bra det. =)

KRAmar och Kärlek och vingar till högflygande planer!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela