GypsyRose

Taking the long way around

en sådan där torsdag

Publicerad 2012-01-20 02:50:08 i

Som både är himmelsk och vemodig. Vi tog med vår fina Jompa ut på frukost, lyxgt värre med pannkakor, massa kaffe och DE BÄSTA BENNIES JAG ÄTIT I DETTA LAND! Gabby blev lite för till sig och gastade vilt att det det kanske till och med var bättre än Southsides. Dock ångrade hon sig genast och fick något skamset i blicken medan hon mumlade förstulet något om ursäkt.
"Det är inte mig du ska be om ursäkt. Det är SouthSidegudarna", svarade jag.
Hopp iväg till jobb, lite chill där i några timmar medan Gabby följde med John till Southern Cross tågstation, varifrån han reste igår kväll och lämnade vårt lilla Samboskap för ett tag. Nu är han på väg upp till Queensland, till outbacken, för att volontärarbeta med att rädda skadade och sjuka kängurur. Han är en vardagshjälte, den där Jompa!
Efter jobbet hoppade jag på en tram raskt som tusan och mötte upp Lillan ute i St Kilda, där himlen mötte havet och palmerna vajade lätt i brisen. Vi begav oss till ett hus vi stranden, up på deras takterrass där det var dags för ROOFTOP CINEMA! Och ingen bio som helst. ROCKY HORROR PICURE SHOW!!! Alltså vilken kväll.
Medan solen gick ned i havet och måsarna gled med vindarna, satt vi och 200 pers till uppkurade i solstolar, med filat, bärs och massa godis och såg återigen (alltså jag kan omöjligt hålla räkning på hur många gånger jag sett denna fantastiska musikal) Frank n Further dansa sig svettig. Givetvis sjöngs det med och vi kan ju alla repliker vid det här laget, så ja...Fick sådana flashbacks till min o Karlssons RockyHappening i Auckland häromsistens.
Det var lite mindre dans och lite mindre fylla den här gången, Karlsson. Iallafall för mig. Vissa andra åskådare gick all in med utstyrsel och dans.
En otrolig kväll som avrundades med att åka hem till ett alldeles för tomt rum där ingen Jompa längre finns. Men! Han kommer ju tillbaka!
Nu! Jobb!

Kommentarer

Postat av: Karlsson

Publicerad 2012-01-23 01:53:41

Åååååååååååååååh! Jag saknar dig så min fina Ingvarsdotter! Och våra Rocky Horror upptåg i Auckland! Skype snart?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela