GypsyRose

Taking the long way around

Lite nytt hus

Publicerad 2011-05-05 20:10:34 i













Vassego! Slänger upp lite sporadiskt tagna bilder på mitt och Strumpans rum, vår enorma takhöjd i ett av vardagsrummen samt Marias rum. Kan ni gissa vilket som är mitt och Strumpans? Fler bilder på resten av bygget kommer. Och jag säger det bara en gång; Såhär stort kommer jag kanske aldrig bo igen, så ska ni nångång komma och hälsa på, GÖR DET NU. Det går bra nu, på vuxenhetsfronten. Bil, stort hus och bra jobb. I kontrast till hjärtevärk. Det är som det ska vara. Balans, kanske man kan kalla det.

Kommentarer

Postat av: Malle

Publicerad 2011-05-06 00:02:07

Åh, jag hade behövt sånadär garderober ni har! Fast jag skulle vilja hänga den på en spik på väggen, verkar inte gå att lösa. jag har gått o blivit sambo nu med bästaste finaste Anders och minsann är det svårt att få plats med alla sina saker i ett redan möblerat hem har jag märkt. My god, 4 eller 5 kartonger med kläder har fått ryka. Galet. Och ändå behöver jag mer garderobsplats ;)



Det är riktigt bra att du trivs Mitjellen, och det där med hjärtevärken vet vi ju är en grej som går över, även om det gör ont just nu. jag håller tummarna för att ni ses igen, du vet som AL's mamma sa när det tog slut med Tom haha, är det meningen så händer det ;) Puss puss i balansen :)



(Fast egentligen tycker jag det suger att han sticker o han borde givetvis fatta att han ska stanna. karlar. De vet aldrig sitt bästa förrän det är för sent!!)

Postat av: Karlsson

Publicerad 2011-05-08 00:35:13

Ja vill komma o bo i ert hus NU! Pronto! 37 dagar Ingvarsdotter! 28 dagar kvar i lägenheten... 28 dagar kvar att sova på madrass på golvet... Ser fram emot att få sova på planet minsann! Är ändå skönare än vår madrass :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela