GypsyRose

Taking the long way around

en sådan däringa tidig försommarmorgon...

Publicerad 2011-06-04 20:07:36 i

Jag sitter i fåtöljen vid fönstret, det är en underbar strålande, klar och lite krispig försommarmorgon. Strumpan sover en trappa upp i vårt underbara rum, resten av våra fina compadres är på jobb. Det är lugnt och stilla, jag har en ledig dag och har alls inga planer. Jag hoppas solen håller i sig så jag kan sitta på altanen och se mina blommor växa.

Igår sken solen över mig och Squamish, jag hade en rockenrollarbetsdag med massa att göra och barfota var jag såklart. Mina 2 span kom förbi ett par gånger, oooh vad heeerlish det är med span! :) Det luktade grill, och från min plats hör jag ungarna tjuta av lycka på skolgården över vägen. Jag var så oerhört tacksam för livet igår, när The Cheif, världens näst största granitberg, blev helt blått av solen och högtrycket. Tänk, för ett par år sedan satt jag fast med ett jobb jag avskydde, och som jag dessutom var värdelös på, även om jag gjorde mitt bästa. Nu står jag här i ett hav av blommor, jag är The Swedish Flower Gal, och allt är bara så oerhört bra.

Och vet ni? Den 9 juli hoppas jag sitta på ett plan till San Fransisco! Den 10 juli flyger Familjen Kraft in, och jag tänkte hänga lite med dom. Ja, det hela är ju så underbart så det är lite galet.

Nu är det flyt igen. Jag har väntat på flytet. Och igår kom våra Pearl Jam-biljetter med FedEx-leverans.

Kommentarer

Postat av: Malle

Publicerad 2011-06-07 01:41:18

Gilla gilla gilla gilla!!!!!!!!!!!!!!!

Postat av: A-L

Publicerad 2011-06-07 13:14:20

Tusen gånger gilla :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela