GypsyRose

Taking the long way around

lazy saturday

Publicerad 2011-01-16 03:44:16 i

Har varit ledig idag, och kommer så vara ett par dagar framöver. Nu drar Rembrandt ner på mina timmar, eftersom jul och nyår är över, och de inte behöver mig lika mycket. Trist, men new ends are new beginnings, som alla vet. Vi får se vad som händer.
Har sovit ut, ätit den bästa organiska pizza jag nånsin ätit med Strumps o Karin på Strumps lunch, hängt med Strumps tokroliga liftiegrabbar och nu har jag hamnat i soffan framför Rocky Horror Picture Show med en kaffe.
Ikväll blir det drinkar med citymän, all the way frpm Vancouver baby. Dock ingen dubbeldejt som Olsson höll på att få med mig på ;)
OK. Här kommer dagens Hört I Backen.
Helene (vår Aussievän) och Nick (vår kiwivän som jobbar bla med Magic Carpet, för småttingarna på Whistler Mountain), står och pratar vid Nicks arbetsplats. Ett litet barn trillar på rullbandet upp.
Helen: "Arent you gonna help out?"
Nick: "Na. It will manage itself".
Det här är roligt på så många sätt. Bland annat att Nick kallar barnet för Detet. Liksom.

Och så dagens ord: Sjöstjärna. Det kallar vi de allra minsta kottarna som kommer på sina oerhört små skidor och de är så påbyltade att de ser ut som små sjöstjärnor, alla armar och ben rakt ut. Och alla har de små västar med skidskolans namn på, och försedda med små små sändare så att ingen sjöstjärnekotte försvinner. Så små är de annars. Det är hur gulligt som helst.
Nu: TimeWarpDags!

Kommentarer

Postat av: Malle

Publicerad 2011-01-16 22:56:21

Hääärligt! Såg Rocky Horror förra veckan med din nya pappa, du vet ;) Och han gillade den! Det tycker vi om! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela