GypsyRose

Taking the long way around

joda!back in el stockholmo for sista gangen!

Publicerad 2010-09-16 23:00:26 i

Tidigare ikvall rullade jag in pa STHLM:s central med min eviga foljeslagare Ryggan. En ratt trevlig tagresa genom ett Sverige som borjat byta om till hostskrud, solen vilade lagt over falten, och skuggorna efter taget blev langa. Jag hade ater tid att se landskapet andras. Jag alskar mitt land, du ar vacker, men du tillhor mig inte, och jag tillhor inte dig.

Ikvall samlar jag ihop tankarna kring den har sommaren i mitt livs bagage, imorrn gar jag in pa mitt 6:e sista pass pa jobbet.
Det har varit bra dagar nere i GBG hos Strump. Lugnt och skont.

Men vet ni sa konstigt det ar? Och nu kanske ni blir forvanade. R har vandrat bakom mig flera dagar nu, och jag undrar om det ar for att jag minns hosten som den var i mitt Aucks, eller om det ar for att jag saknar honom lika mycket som han haller pa att forsvinna ur mitt sinne.

Kommentarer

Postat av: a-l

Publicerad 2010-09-17 00:11:35

Åh, I love you, och dina fina rader som man kan läsa igen och igen! Och dikten i förra inlägget var den bästa ever, bättre än Bellman och allt vad de heter :-) PUSS!

Postat av: Karin

Publicerad 2010-09-17 10:29:16

ibland känns livet lite lättare liksom, som om allt jag tittar på är vackert och värt att leva för. tackar och bockar för dina inlägg, får mig att stanna upp och inse hur lyckligt lottad jag är. ses snart*

Postat av: Lisa Goop

Publicerad 2010-09-17 21:03:48

Hej!

Jag såg att du hade skrivit på min resdagbok! Åh vad jag är avundsjuk på dig som ska vara i Whistler i vinter, det är jättefint här!

Jag jobbar egentligen inte för Fairmont i Whistler, utan jag jobbar för ett slags manpowerföretag i Vancouver som heter Executive Waiters. Man blir skickad till olika hotell, och jag blev skickad till Whistler nu i 10 dagar. Kanonkul :)

Bra att du flyttar hit snart, för folk söker redan jobb här. Det bästa du kan göra är att gå runt på alla ställen och lämna cvn. Bartenderjobb och så är ganska svårt, men det finns mycket servitrisjobb och jobb på alla hotell. Kolla in craigslist.ca också, de lägger ut jobb varje dag!:)

Postat av: amy

Publicerad 2010-09-18 04:12:34

Hej MIkaela!



Sag precis din kommentarer pa min resdagbok, vad roligt att den gjort dig inspirerad!! Men som du kanske redan vet anvander jag mig inte av den sidan langre, utan har nu en blogg: http://amynarenborn.blogspot.com/



Och jag skrev faktist ett inlagg dar for ett tag sen om Whistler, detta ar adressen http://amynarenborn.blogspot.com/2010/08/till-josefine.html



Jag befinner mig just for tillfallet i Vancouver, jobbade i Whistler, gjorde en roadtrip i canada och sen kom tillbaka till Van for att jobba lite till. Du kommer alska Whistler om du aker skidor/snowboard, gillar att festa och traffa nya mannsikor =) Annars rekommenderar jag vekrligen ostkusten!!



Du far garna mejla mig [email protected] om du har fler fragor. Och kommer du till Vancouver, ar det baar att hora av sig =)



Lycka till Amy

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela