GypsyRose

Taking the long way around

Strumpan leder kändisligan

Publicerad 2010-11-22 07:30:16 i

Jojo! Whistler är stället där det svänger! Kändistätt ska det visst vara, men det har vi inte märkt. Inte förrän Strumpan sprang in i en av dom. Eller ja, stod och trallade bredvid en i kön upp till berget för att ta sig en liten tuuur på skidorna.
Eftersom Strumps är ungefär lika kändishandikappad som jag, fick Maria viska "hörru psssst, alltså det står en kändis bredvid dig, men jag kan liksom inte säga vem, det går inte ens på svenska".

Iallafall. Det var den gamle snygge räven Pacy från Dawsons Creek, Joshua Jackson, som var kändisen. Grabben var sen på samma afterski som Strumps o co, och det var synd att inte Strumpan var lite mer rattirajraj, för då hade hon nog gått fram och bjudit upp den lite ensamme kändisen till dans. Ha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela