GypsyRose

Taking the long way around

hurra!

Publicerad 2010-01-11 06:56:35 i

Det ar en glaaaadjens dag! Halelujuah!

Och vet ni varfor? JO, for att den har Ingvarsdotterskan har minsann hittat sig en lya! Pa fredag gar mitt lilla flyttlass till Elliott Street (Eliott Bardh, jag tankte pa dig hela hela tiden, det ar ju sa menat!). Tankte kolla om Strumpan fortfarande har sin hyrbil, annars blir det Tikki Tikki over halva Aucks med mina pinaler dar bak.

 

Jag har som bekant haft lite halvpanik over mitt boende, pa onsdag kommer min fina Cat hem, och da ar det inget mer gratisboende I enorma lagenheten med tva stora balkoner pa Short Street for Ingvarsdotter.

 

I flera dagar har jag kutat runt med Ipoden inkopplad, agendan med alla inbokade flat viewings och en kaffe i handerna, och snurrat Aucks runt. Det har varit ganska deprimerande, och i forrgar trodde jag att jag skulle behova tacka ja till ett litet rum I en lagenhet som forvisso var ren och snygg, men gud, vilka tranga urymmen! Jag fick lite hjartsnorp med tanke pa min cellskrack.

 

Sa igar trillade jag in pa en visning, hoppet var inte hogt. Men det borjar med att jag ska mota upp personen utanfor fina Elliott Hotel Apartments mitt I city. Moter mig gor en MICHE underbart rar portugisisk grabb I sina basta ar. Foajen ar pampig, som R:s tagstation fast i miniatyr. Vi svanger av upp for de stora stentrapporna som andas historia, och in I lagenheten som ligger just under takasarna pa denna gamla stenbyggnad. Jag misstanker att de tar nan typ av gammal bostad for tjanstefolket, som jobbade har nar det bode privatfamiljer I huset.

Vi snackar fint gammal tragolv, stora tunga fonster och monster I taket. Japp! Dar ska nu Ingvarsdotter flytta in. Det ar inte NOG med braigheterna! Hyran ar lag, grabben vill bara ha en veckas bond, det ar jag och bara 2 till som bor dar, och det ar sa rackarns centralt det kan bli! Dessutom var hans rara mamma pa besok nar jag var dar, jag storstilade och drog till med en spansk fras eller tva. Tanten blev jatteglad och klappade I handerna, medan jag I smyg planerade hur man bast forfor en portugis, hennes son I detta fall. J

 

Idag fortsatte braigheterna, jag kollade pa ett rum i ett superflashigt businesshus, en charmig fransman visade mig runt och meddelade att om jag tog hans rum, kunde jag fa hans jobb som waiter pa kopet. Good on ya, grabben! I den har flaten bodde han tillsammans med 4 andra grabbar fran olika lander, o de hade fest varje helg. Hade inte alls varit dumt att bo dar, men hyran var lite for hog, och dessutom har ju mitt hjarta fastnat for lyan jag nu ska flytta in i.

 

Jag ar givetvis jattelycklig, och kan knappt vanta tills min forsta natt dar. Lovar att fota massor o slanga upp for er darhemma. Men nu behover ni inte vara oroliga langre, Ingvarsdotter har et hem! (Snart iaf, det hela diffar lite med ett par dar, men da har Strumpan sagt att jag kan skeda lite med henne, sa det hela ordnar sig ypperligt.

 

Det kanske basta med hela grejen ar ju att man faktiskt endar up med en massa telefonnummer till snygga boys! ;) haHA!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-01-11 16:05:14

låter underbart och ja älskart! grattis 45an!!!

Postat av: Malle

Publicerad 2010-01-11 19:07:47

Perfekt ju! :) Ser fram emot fotona på monstren i taket(!?) :P PUSS!

Postat av: Jolin

Publicerad 2010-01-11 21:25:07

keep trusting the signs babe. cant go wrong. =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela