GypsyRose

Taking the long way around

nu är det jul i vårt hus!

Publicerad 2010-12-17 10:11:54 i








         


Ja alltså, förlåt för att jag inte skrivit på så länge. Här kommer bildbevis på en del av orsakerna. Jag har nämligen varit fullt upptagen med att pynta vår stuga tillsammans med tjejerna, julen står som bekant inför dörren och Whistler ser ut som den där staden i jul-Coca Cola-TVreklamen, ni vet? Det kanske syns lite dåligt på bilderna, men varenda träd i Village är upplyst, och det är så sjukt vackert överallt. Snön ligger djup, igår lunkade ännu en björn frbi vårt fönster (gå och lägg er!!Va falls!!), och jag njuter massor. Tror jag. Iallafall nu.

Jag jobbar massor, antingen med att sköta butiken nere i Village själv, det är därifrån ni fått bilder, eller med att dekorera rika personers hus inför julen. Igår hade jag och Chefen en timme på oss att dekorera ett hem, det var liksom In, Ut, upp med girlanger över den ppna spisen, upp med granen, fram med bordsdekorationerna och så städa upp allt. Innan gästerna dök upp. Phew!

Igår fick jag också köra ut blomsterbud i Chefens stora city jeep. Plockade givetvis upp Strumps på vägen, som fick vara kartläsare. På vägen hem köpte vi med oss en gran och fick överraska tjejerna med. Och visst är den fin?

Det händer massor, jag hinner inte riktigt landa nu, men jag antar att det är lika stökigt för er därhemma.
Så vi säger som så; På återseende! När det nu blir!

Och god, välsignad jul till er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela