GypsyRose

Taking the long way around

snabbis

Publicerad 2010-04-02 12:49:54 i

Update jag vill dela med mig av:

  • Långfredag. Jobbat hela hela dagen med Strump. Väcktes av nåt hostel eller nåt intevetjagvarnyvakenliksom i UK som ringde och meddelade att det kan finnas ett managmentjobb som väntar på mig och Strump. Måste möta chiiifen bara. Var han råkar bo? Auckland NZ, såklart! Varför krångla till saker o ting?
  • Tyyyyp fått jobb på ett vandrarhem i GBG också. Som sagt, bad karma-weeks are finally over maaaaan, nu väntar ggood karma-months! Om det var såhär jobbigt och svårt och ovisst förra året vid exakt samma tid, varför skulle det inte bli så igen?

  • R är borta, borta, borta. Hjärtat värker och jag vill försvinna ut i vildmarken flera månader och ge mig själv tid att läka. Inget ni säger hjälper nu. Nu bor han i Sydney och dit poppar jag över om en månad exakt idag. Nej, jag tar inte med mig telefonen. Bäst så. Jag har fysiska smärtor som gör att jag ser stjärnor dagtid. Nej! Jag vill inget höra! Bort! Stoppa allt i en ask och gömma långt under sängen.

  • Newton Faulkner kommer till Juice Bar i Parnell, Auckland CBD den 13 april. GIVETVIS köpte jag och Strump biljetter idag. Längtan!

  • Höst i mitt land. Jag kan få work permit genom mitt jobb. Managern säger att hon sätter mig som nattmanager på cafeet eftersom det krävs nåt sånt för att få arbetstillstånd. Fattar ni vad det innebär? Komma hem, jobba, åka tillbaka och finnas på plats när world cup rugby tour 2011 startar. HEAPS AV TURISTER SOM STRÖMMAR IN FRÅN HELA VÄRLDEN!! Cat säger att hennes flatmates flyttar ut i dec. Jag och Strump skulle lätt kunna flytta in. Livet ÄR som sagt för lätt ibland.

  • Jag och Strump virar in oss i sjalar och sitter på uteserveringar om kvällarna och byter det kylda Sav Blanc:et mot ett höstigare och fylligare Shiraz. Det passar sig bäst.

  • I ett paket som kom igår låg Steffes senaste bok, skickad med massa kärlek från en lillasyster. Fining!

  • I ett annat paket som kom för två veckor sen låg " I vildingarnas land", min absoluta favvobarnbok, som Mamma Mia och Björnbröderna skickat. Jag känner så mycket kärlek för människor som dem, som känner mig så väl.

  • Och så. Jag flyttar ut från mitt rum och tillbaka till the Groove. Jag älskar mitt rum, men Groovet är hemma. Och det är dags att sluta cirkeln. Jag vill hem innan jag förbereder mig för Sverige. Så! Skicka inget till Wellesly Street, för om en vecka finns det ingen Ingvarsdotter kvar där.

  • Och ni. Glad påsk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela