GypsyRose

Taking the long way around

Underbara The bardhs

Publicerad 2009-05-15 01:18:05 i

Varlden ar fortfarande kolsvart, och tiden star still. Men jag har tjejer har i Auckland som tar med mig ut, igar at vi sushi, drack kaffe och delade en morotskaka. Kvallen kom, jag pratade med Lillerskog i telefon och sedan begav vi oss ivag pa premiaren av Anglar och Demoner. Stralande insats, Tom Hanks o co. Och framfor allt finaste Skarsgard, svenska stolthet!

Min huvudvark moler bakom pannbenet och jag mar konstant illa. Men ikvall drar Annica med mig pa ett House warming i en forort till Auckland, det ska bli trevligt att traffa lite kiwis och fast boende, istallet for den strom av nya ansikten vi moter och sager adjo till varje dag.

Dessutom ar vi bjudna pa gloggkvall framat vintern hos en trevlig svenska vi sprang pa haromsistens pa puben. Mys!

Iallafall. Eliott Bardh har fatt alla sina underbara namn godkanda av Kungen i Sverige (eller vem det nu kan vara som bestammer allt det dar), och jag skulle vilja hoppa lite jamfota av dessa vackra namn de 2 brorsorna besitter nu. Deras mamma, en tvillingssjal, skriver de mest sanna blogginlagg. Las dem har, och om hur mamman och pappan tankte nar de namngav sina barn
Nu har hon och Erik 2 vackra soner som heter foljande;

 Kaspian Gimli Aragon Månwhilde Bardh
Eliot Murphy Kallebass Lipton Bardh

Sist jag pratade med Jolene grat jag litervis, och hon ocksa. Nar vi avrundade sade hon att hon inte skulle skalla pa sina barn alls den dagen. Hon skulle krama och pussa dem extra mycket, och dessutom fran mig ocksa.
Senare under kvallen ringde telefonen har pa hostelet, och det var J som bara ville se att jag klarar mig, och inte lyssnade pa Melissa Horn eller Lasse under kvallen. Och det gjorde jag inte. Trots att jag var sa sugen.


Kommentarer

Postat av: lil' sis

Publicerad 2009-05-16 14:03:24

I love you sis! och jag finns här för dig 24/7 <3

Postat av: Jolene

Publicerad 2009-05-17 22:49:58

Japp det är kungen himself som godkänner. Det är inte så konstigt att folk har konstiga namn ibland med tanke på att han har dyslexi. hähä.^^



Jag skällde en gång på Kaspian. Men det var väldigt lite och väldigt snällt. Sen kramade jag dom heeeela dagen. Det håller i sig. Jag kramar dom mer nu än någonsin. Förut sa Kaspian till mig att jag var tvungen att släppa honom för han var trött o ville sova. Stackarss baaaarn!



Det var bra att du inte lyssnade. Det kan vara skönt om man är lite nere. Men när det är kolsvart så är det farligt. Du gör rätt som aktiverar dig.

Krama alla goa tjejjerna. Och pussa dig själv.

Love

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela