Ingvarsdotter - Barista @ Esquires
Jag ar supernojd!
En Mikaela som vacks av ett sadant samtal samt min virrighet i allmanhet = Ingen bra kombo.
Sa nar Chefen undrar om jag kunde broja min upplarning idag, sondag kl.9 am, ropade jag glatt JA TACK CHEFEN! utan att tanka pa konsekvenserna. Konsekvenser som i Mias Hen night som halls med pompa och stat igar.
Men! Jag var pigg som en nyponros (cover it up med rouge, J'adore Dior and some earrings), nar jag stompade in pa mitt nya arbetsstalle imorses. I flera timmar foljde jag sedan Chefen som en liten skugga innan han stack och lamnade mig at mitt ode. Medan superskona Catherine fran Tyskland (min nya supergulliga kollega) servade gaster, kunde jag leka vetenskapsman och mixtra med mjolk, skumning, espressoshotar och allt annat som finns tillgangligt. Superkul!
Vet ni hur viktigt det ar med exakt ratt vinkel for handleden nar man haller upp en moccachino, for att den inte ska konvertera till en halvtaskig blandning mellan en Latte och Flat white? Och hur far man egentligen till de dar fina bladen och hjartanen i skummet? Woha, det har ska bli kul!
Bra kaffe ar en hel vetenskap i sig. Men ack! Det kanns bra nar Chefen (en superskon aussie btw), vralar glatt att DET MINSANN JAAADRANS-I-MIIIG VAR EN AV DE ABSOLUT BASTA NYBORJARLATTES HAN NANSIN SETT!!
Nyborjartur, I call it.