GypsyRose

Taking the long way around

Jojomän.

Publicerad 2008-10-03 11:46:31 i

Det går framåt för den här Ingvarsdotterskan. Biljetten till Christchurch NZ är bokad, och jag har naturligtvis det bästa resesällskapet. ;)

Det är fredag och allmänt gôtt, och jag har lyckats pricka in så gott som hela Klanen i veckan. I onsdags hade jag tråkigt, så jag satte mig på ett tåg till GBG med min söta kaffetermos i högsta hugg. Trillade in i Nils famn, och resten av dagen/kvällen spenderades i Nils mysiga place med mina favorittjejer. Tog sista tåget hem och körde sedan från FKP till Lisch. Tröööött....

Trevligt blir det iallafall den 18:e. Klandejt och inflyttningsfest hos Nils. Leeengtar efter er alla, gals n Pals!;)


Nu ska jag ut på stan och leta nördbrillor...

Kommentarer

Postat av: A-L

Publicerad 2008-10-04 17:27:02

Åhhh, tack för i onsdags!! Det gav mig massa ny energi, ni är mina energi-booosters min fina, fina vänner. Fler soppstunder och temys i höst tycker jag! Hoppas du har en bra helg, ses och hörs snart, puss o kram!

Postat av: A-L igen

Publicerad 2008-10-04 17:51:23

Gaah, hur coolt är inte detta, vi är supersynkade. Jag skrev tidigare inlägg innan jag läste ditt inlägg till mig. Och vi skrev om energiboost båda två! Det är nästan lite läskigt!

Postat av: Nisse!

Publicerad 2008-10-05 18:53:28

Tack för senast, hur kul som helst att du kom hit!! vi ses ju snart igen =) men den officiella inflyttningsfesten blir den 8 nov istället för ingen av gustavs kompisar kunnde. Men Naturligtvis blir det fest ändå och jag tror att det blirr alla tiders!!! Puss Puss

Postat av: malle

Publicerad 2008-10-06 16:19:12

men what? :) 15 november skrev du ju till mig malin! när är inflyttningsfesten? :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela