GypsyRose

Taking the long way around

Content Specialist-c´est moi!

Publicerad 2008-05-14 01:19:53 i

Hej på er därhemma, kära läsare! Tänkte klämma in ett längre inlägg, om Gud och Internet vill. Sitter för tillfället på mitt rum medan "mina" italienare och spanjorer äter middag. Lugn, det är absolut inget ovanligt att jag står med tandborsten i munnen medan de drar fram en väldoftande förrätt ur ugnen. Därefter vankas varmrätt och gärna en homemade pie till dessert. De är inte kloka. ;)
Ikväll är det sommarplågan Macarena som sjungs till maten, blandat med den italienska versionen av "min hatt, den har tre kaaaanter"...låter det som, iallafall. ;)
(Kom nu ihåg att med den här farten på Internet har detta inlägg med bilder tagit mig cirkus 2 timmar...)

Sötast är kanske Chiara, som med sin italienska brytning ska prata med mig eller Ludvig, den andre svensken i vårt hus, Hester Road 2.
"Mikaeeeela och Looootviiiik", haha!

Jag har hittills varit en ganska tillbakadragen kollektivmedlem (Haha, jag bor faktist i kollektiv, underbart!), eftersom det är långa dagar och mycket information hela tiden. Man blir trött bara att tänka på all momsräkning och bokningsystem jag måste lära mig, och dessutom ska ha PROV PÅ, på fredag. Suck.

Men jag trivs ändå väldigt bra, det är underbart strålande väder varje dag, och i söndags stack hela gänget till beachen o låg o pressade hela dagen. Jasmine hade med sig pastasallad och ingen var så bakis från kvällen innan dagen efter, att de behövde ligga hemma.

Kontoret börjar kännas bekant nu, alla länder har sina egna bås, vi delar med Frankrike, och mitt över har vi UK.
Hästarna hörs ibland, annars är den engelska landsbygden en riktig idyll, me like!
När vi skriver ut på "finskrivaren" måste vi ropa PRINTING så ingen annan skriver ut samtidigt. Då ropar resten av gänget PRINTING i kör, alla utom Enriqo, som ropar BRITNEY!! (Behöver jag säga att han är lite lätt homosexuell, helt underbar, har fina sjalar varje dag och är helt såld på Brittan??;)
Och ringer det nån på vår kundtelefon och stönar lite, då vet man garanterat vem det är...;)

I fredags kom han fram till min och Karolines plats, satte på en Brittanvideo och började dansa.
"There is always time for some Britney", var hans argument när vi sa att vi hade annat att göra.
Tydligen var chefen Steve i telefon och höra det mesta...;)

Festligt är det också att Karolin, som jag ska ta över efter, faktiskt kommer från Trädet och har spelat boll i Falköping ett bra tag. Vi snackar gamla bekanta och det är kalasigt, tycker jag!
ÄNNU roligare blev det iallafall när jag idag satt o slökollade igenom gamla ordrar som andra interner gjort i ett testprogram vi har, innan vi använder oss av the real stuff. I januari 2007 gjordes en sådan testbeställning i, gissa namn? Ulf och Monica Söderhielm från Falköping, mina gamla gympalärare och klassföreståndare. Ungefär hur roligt som helst, jag skrattade flera minuter. Måste försöka ta reda på vem som gjort denna order...Haha!


Roligt är det också när någon nyser på kontoret, och får höra PROSIT skrikandes på alla möjliga språk. Underbart!
Jag har även börjat applicera Din-kille-leken på Johanna, hittills har hennes BÄSTA kille jobbat på Co-op där vi handlar. Schhhnygging där!;)

Trots att vi bor på en soptipp, har jag faktiskt upptäckt en liten minipalm i ena hörnet av bakgården, det ni, mina damer och herrar!;) Känns lite lagom dekadent, som i Love Song for Bobby Long, underbart till och från, med andra ord.


I lördags var vi ute för första gången med de andra internerna, det blev Tantrum (ja, skratta ni bara, det gjorde jag också;), en houseclub med lite lagom tråååkig musik, tyckte Rockertjejen Michelle. Men det blev ett rejält firande för vår 28-årige Simon från Schweiz som fyllde år. Tårta, happy böööschday och svensk vodka stod på menyn. Mumma!
På fredagen hade vi grillfest på bakgården, det kom en massa folk jag inte kände (hallå, vet ju knappt vilka som bor i mitt eget hus...;) och vi fick se en riktig show uppe på ett av rummen, där lampan var tänd och gardinen neddragen och Enriqo lurat med sig en av fransmännen upp på rummet. ;) De fick oss att vråla av skratt, busvissla och klappa händerna. Fransmannens föräldrar var dock på besök och stod lite lätt chockade med öppna munnar och såg på snusket deras son höll på med, även om det bara var på skoj!;)

På mornarna kör "John Lennon Jr" minibussen i full fart (han ser verkligen ut som Lennon i unga år!), och fram kommer vi alltid. ;) Jag har fått titeln Content Specialist, och nu ska den här specialisten krypa i kojs och läsa lite blandad momsräkning och min älskade Ciderhusreglerna.

Ska bara lyssna klart på Johnny Cash´s version av Hurt. Videon och hans tolkningar av låten inspirerar mig så mycket, och jag blir gång på gång så rörd av den kärlek han och June delade. Tänk att dö av brustet hjärta...

Nästa helg blir det kanske Isle of Waight, spännande!

Kram till er alla därhemma, jag saknar er!

image718

     

     
    

Kommentarer

Postat av: Stina

Publicerad 2008-05-14 01:37:17

hej michellis! kul o höra av dig! vart det en lyckad välkommen hem/hej då fest? vad jag har hört så var det det, tråkigt att man va tvungen att jobba! nu ser jag bara fram emot sommaren.. ska bli så skönt, o det är sååå grönt här nu"! löövley! kram på dig

Postat av: Määry

Publicerad 2008-05-14 12:06:54

Åh sweetie! Jag sitter och småler och skrattar för mig själv här i skolan när jag läser ditt inlägg. Verkar som om du har det hur bra som helst baby, hoppas oxå att det går bra på provet nu. Hemma är la allt som vanligt, imorrn har jag modevisning så jag håller som bäst på att öva visa min bästa sida mot publiken, höhö. Kraaaaaaaam!

Postat av: Jessi

Publicerad 2008-05-14 15:00:32

Hehehe, ojojoj va ni hare underbart! Jag har me d, men inge fint väder, snorkallt!!! Ja vill oxå bo i kollektiv, myyysigt! hahaha o framföralt vill ja ha en gayvän som älskar Brittan!! :D Hälsa J! kramar i lass!

Postat av: Miss J

Publicerad 2008-05-14 19:43:08

han e väl för söt min kille på co-op... han jobba idag förresten, men ja heja inte... den blyga kärleken är inte över än. :P

Postat av: Malle

Publicerad 2008-05-14 20:24:39

Just det! Läste nåt om Einar där nere. Är det han den blonde snubben? För jag träffade allt honom och hans tös utanför Plantan förra lördan eller när sjutton det var. Jag sa att jag minsann också gått i Michelles klass, han visste inte alls vem Michelle var, jag fick förklara. Presenterar du dig inte som Michelle va? ;)

Postat av: Mari

Publicerad 2008-05-15 15:38:15

Hoppas att du mår bra, och jag nmåste tillägga att jag diggar britney!
Idag är inte min dag, vaknade med huvudvärk, blev bestulen i skolan på 300 kr ur min plånbok, plus min mobil. Så nu vet jag inte längre vad söta michellen har för mobil nr.

Postat av: Mamma

Publicerad 2008-05-16 16:36:07

en liten hälsning från sweden i dag har vi haft en skön dag med sol det känns bra man får mycket kraft i morgon ska jag jobba o på söndag ska vi fira mors dag en vecka före eftersom jag inte är hemma nästa helg.Love you.

Postat av: Mamma

Publicerad 2008-05-16 16:36:51

en liten hälsning från sweden i dag har vi haft en skön dag med sol det känns bra man får mycket kraft i morgon ska jag jobba o på söndag ska vi fira mors dag en vecka före eftersom jag inte är hemma nästa helg.Love you.

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-05-17 19:56:53

Hej Cash-girl. Beachen ser redigt nice ut. Hur tar man sig dit? ;) Låter som du har det bra o att det är fullt upp. Keep up the good work, som di säger där borta. Kramis! / Jossan

Postat av: Ames

Publicerad 2008-05-18 15:03:04

Det ser ut som att du trivs och att dina nya kamrater tar väl hand om dig. Ser ut som att du har hur kul som helst. Vi hörs igen tjejen. Väldigt kul att du skriver så mycket i dina inlägg, man får en bra bild om hur du har det. Fortsätt med det.

Saknar min lilla Michelle. pyss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela