GypsyRose

Taking the long way around

Pappa jag vill ha en Italienare!

Publicerad 2008-06-28 16:52:03 i

Galenskaparnas gamla slagdänga "Pappa jag vill ha en Italienare" går varm här på Hester Road för tillfället. Ludvig fick nämligen en snilleblixt och har mejlat ut sången till alla italienare som bor här i kollektivet. De tycker att det är jättefestligt och att svenskar är ännu mer dumma i huvet än de tyckt tidigare...;) Och vem kan klandra dem? Blekfeta svenskar i överpropotionella kostymer som springer runt och sjunger om PizzaPasta. Japp. Det är svensk humor när den är som bäst, eller hur?

In på youtube och kolla detta klassiska gamla klipp med er, bums!

Idag har jag och J varit på stan, och mötte senare upp L för en glass i solskenet. Portsmouth visar sig från sin allra bästa sida idag, och det är tur, för ikväll blir det stor eld på stranden med hela kollektivet. Killarna har släpat plankor som de hittat utanför kontoret hela veckan, undra just vilka mest ser fram emot att få elda...;)

Igår var vi på bio, jag o J och alla pojkar. Såg Wanted med Angelina Jolie, och sen smög vi vidare och kollade på den nya Narnia. Det är ett helt tokigt system på biografen i den här stan, alla salonger ligger längst med en lång korridor, så det är liksom bara att kila vidare när filmen är slut, och hoppas att man tajmar in nästa.

Hoppas ni där hemma har en lika fin dag som vi har här, puss!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-06-29 19:33:58

Haha! Jag DÖÖÖR, förstår att italienarna tycker att vi svenskar inte verkar vettiga någonstans när man ser det här klippet! hihi. Nu fastna jag här inne YouTube och ser på mer galenskap! Kram!

Postat av: Mari

Publicerad 2008-06-29 19:35:16

ja det var jag som skrev nyss.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela