GypsyRose

Taking the long way around

Lite Lätt Livskris

Publicerad 2008-08-05 14:38:12 i

Inte fasen trodde jag att en livskris skulle kännas såhär, men efter noga övervägande har jag bestämt mig för att det nog precis är vad jag drabbats av.
Det var troligtvis flytten till UK som utlöste allt, på toppen av allt som hänt den senaste tiden.
Fast jag tar den här krisen med ganska stor ro, ni kan ta det lugnt. Jag tänker inte flippa ur och börja leva naken i skogen med djuren. Men en kris är ändå en kris.

De senaste månaderna har jag pendlat mellan att vilja hem till tryggheten, till att aldrig mer vilja komma hem, och bara fortsätta fly. Ena sekunden är jag på topp och älskar Hester road, andra sekunden känner jag mig ensammast i världen. (Vilket är snudd på riktigt I-landsproblem eftersom jag bor i ett kollektiv med 20 andra personer). De senaste veckorna har jag haft riktig ångest för att åka hem, och veta att jag aldrig mer ska bo på Hester mer, utan sitta i en ensam lägenhet i lilla Lidköping, när Lillerskog jobbar. Jag har vant mig vid att ha folk runt omkring mig hela tiden.  J känner likadant, och för henne är det OK, eftersom hon har träffat fina D här (Titta, jag visar att jag gillar honom, trots att han inte tror det;). Då får man känna separationsångest.

Men jag då? Jag har inte mått så här bra på länge, och här kan man koppla bort sådant man inte vill tänka på. Kanske är det därför jag får ångest på tanken att åka tillbaka. Man har också massor av tid att tänka på sin framtid här, och så mycket jag klurat på detta, det gör mig knäpp i skallen!

Livet är bra underligt nu. Kort sagt.

Kommentarer

Postat av: Mia

Publicerad 2008-08-05 22:45:40

Du vännen... Att oroa sig gör inte morgondagen lättare, det gör det bara tristare idag.

Och kom i håg att du alltid har ett val. ALLTID har du ett val. I de valen finns inte rätt eller fel, men det finns erfarenheter.



När du kommer hem kommer din tid, den tid då du landar i hela upplevelsen och får en chans att minnas tillbaka till den fantastiska resa du lämnat bakom dig. Om du skulle fortsätta resa så skulle du kanske inte hinna ikapp din egen svans. (vilket alla behöver då och då för att reda ut tovorna)

Du vet... spring inte snabbare än din skyddsängel kan flyga och det där... det är inte bullshit, fast det vet du.



Och vi finns här när du kommer hem. Allihop. Som ett gigantiskt kollektiv utspritt över halva Svea. :)



jättekram



Du e grym tjejen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela