GypsyRose

Taking the long way around

Its time for blogging. Kinda.

Publicerad 2007-10-10 23:18:22 i

Har förstått att många (?) av er läsare är glada över att det blivit en viss aktivitet på den här bloggen igen. Jag skäms lite för att bloggen fått ligga nere så länge, men det är väl som med det mesta i livet. Det gäller att prioritera väl. Det slog mig att jag gått ner mig rejält när både Ames och Malle ropar efter ett livstecken.

Så. Här kommer ännu ett sådant tecken. Tentade av engelskan igår, det kändes riktigt bra. Åkte hem tiiidigt för att bara sitta hemma i soffan och känna hur det känns att göra just ingenting.
Att sitta tyst några minuter om dagen och lyssna på sin inre röst är precis vad vi uppmanas att göra nu under den kurs vi läser, Presentationsteknik som går mycket mer på djupet än vad namnet avslöjar.

Idag har jag varit ledig, och har sovit ut rejält. Fixat bilen, handlat, bakat morotsbröd och skruvat upp volymen rejält på Stefan Sundströms och Nina Ramsbys stämmor. Hade hela lägenheten för mig själv medan Mackan jobbade, och kunde bokstavligt talat vråla med i texterna medan jag knådade deg. Tända ljus hade jag också, det behövdes i det höstrusket som mötte mig när jag blickade ut genom fönstret imorses.

Kvällen har spenderats i Floby hos Ewe med tjejerna. Lite socialisering (?) är tvunget när man inte måste sitta med näsan i en bok hela tiden. Nu ska jag kika lite på en film jag letat efter länge, och sedan sprang på när jag handlade på ICA tidigare idag (ödets ironi?) innan jag tackar för idag.

Imorgon är en ny dag.

Kommentarer

Postat av: malle

Publicerad 2007-10-11 01:01:59

andas bör man, annars dör man. det är fan mig sannare än det om maten! hoppas att du kommer med o fesssstar på lördag, ska du vara med på present? =) pyss!

Postat av: jolin

Publicerad 2007-10-23 15:17:22

*bamsekram*
Du är den tindrande solen på mörka hösthimlen! Tack för alla dina fina ord.

"Sometimes we all have bad days
When everything feels far away
If you'd ever let me I'd do my best to bring you up again " ( Salem al Fakir)

Jag har alltid fonen med mig. Om det skulle vara så att det ringer någon och vill prata en stund om ditt och datt....
KRAM!

Postat av: Jolin

Publicerad 2007-11-04 12:32:15

Åh?

Postat av: Emiliannathalie

Publicerad 2009-07-16 10:31:11

Greetings from Arlington, Texas! Nice site!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela