GypsyRose

Taking the long way around

Jag kom in!!

Publicerad 2007-05-13 11:46:54 i

Wiiihoooo!

Vilken helg. Arbetsveckan avslutades med att jag och praktikanten gick skilda vägar efter flera veckor ihop. Nu får jag åter sitta ensam på min lilla redaktion och inte prata med någon annan än mig själv.

Men så kommer läget inte se ut mer än 2 månader till, för när min mamma tittade upp på fredagseftermiddagen hade hon ett brev med sig. Ett brev från Kulturturism i Lidköping, som sade att jag var hjärtans välkommen att börja hos dem den 27 augusti!
Jag var på intervju hos dem för tre veckor sedan, och kände inte riktigt att jag passade in, det är en utbildning med klass, som sägs vara svår att komma in på.
Och så gott som alla sökande har haft ett eller flera fingrar med i turistbranchen sedan länge. Jag hittade precis utbildningen och tyckte att det lät kul.

Jaaaa!!! Den 27 augusti ska jag på upprop, med ny ryggsäck, nytt pennfack och mina finaste klämmor i håret. Mamma har lovat att följa med ;)
Plockat från hemsidan: Kulturturismutbildningen i Lidköping anses vara en av Sveriges bästa KY-utbildningar (Kvalificerad Yrkesutbildning). Utbildningen präglas av entreprenörskap och ger en god grund för att driva egna projekt eller starta eget företag

Sedan väntar två år fyllda av utbildning, skoj och stim! Och därefter åker jag till Nya Zeeland för att avrunda min utbildning. Jag är så glad så jag vet inte var jag ska ta vägen!! ;)

Att tacka nej till den här utbildningen är bara dumt, det känns som om jag är på rätt väg och för första gången på länge vet vad jag vill. Jag är så laddad, och vill verkligen bara börja läsa NU!
Har semester mellan den 16 juli-16 augusti, så när jag kommer tillbaka har jag bara tio dagar kvar, som jag kan ägna åt att avrunda mitt arbete och lära upp vikarien, eftersom jag kommer att vara tjänstledig under de kommande åren.

Kolla gärna in var jag kommer att hålla till i framtiden här!

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2007-05-13 12:09:56

Va roligt för dig! Jag lovar att det kommer att bli rolig tid och du kommer att träffa många ny männsikor!
Jag säger Lycka till med den nya ryggsäcken m.m :) kram

Postat av: A-L

Publicerad 2007-05-13 14:24:43

Åhhh, det låter så himla roligt! Inte helt olikt min utbildning faktiskt, endel kurser som är samma. Du kommer få toppenskoj, det kan jag lova. Grattis igen bejby =) vi hörs och syns i veckan, pyssen

Postat av: Mia-Terese

Publicerad 2007-05-13 17:46:15

Galet massvis med grattis!!!! Åh vad kul. Och skönt att inte bli av med dig uppåt tjosanhejsanhitiditi!

Kram!

Postat av: Emlii

Publicerad 2007-05-13 20:02:53

Så skoj! Grattis tös! :D

Postat av: Marie&Rasmus

Publicerad 2007-05-14 23:19:47

massa massa grattis!!!!
Vad kul att du kom in på den *S*!!!!!
vart var det den var nu igen?

Kul att du skriver kommentarer på bilddagboken;)
kramkram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela