GypsyRose

Taking the long way around

Nu ar vi har!!!

Publicerad 2007-01-20 12:23:13 i

Hej alla dar hemma!! Har kommer det forsta meddelandet fran de overlevande!! :)

Sitter for tillfallet p[ vart hotell i smoggiga Bangkok, Hotel Mandarin och har antligen fatt tag i Internet, ljuvligt!! Resan ner gick bra, men tydligen har det stormat mycket i Europa, sa kontakter dar hemma sager att vi ska vara glada att vi kom ivag, manga flygplatser stangde under torsdagen da vi akte. Men tacksam o tacksam vet jag inte :) Satt bakom ett monster till 4-aring pa planet till Paris, och lamare foraldrar har jag aldrig sett!!!White trash-varning pa de dar, ackel-mamman ammade for ovrigt sin 2-ariga dotter. Fram med brodet bara, som Matilda skulle sagt! :)
Ratt skakig resa till Paris, vi madde nog lite illa hela hogen, men ner kom vi ju, som tur var!

Jetlag?? Skojar du? Jag vaknade pigg som en larka kl.03.00 lokal tid (( 21.00 fredag kv'll hemma hos er) och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig for. Attans attjag glomde broderierna, Malin...:)

Idag har vi farit runt som akta turister med kamera pa magen ( Har inte kpt ngn kameravaska an, sa jag slapar runt med min kamera i en socka) och besokt tempel och the Flower Market i China Town har i Bangkok.

Desutom en visit pa varldens storsta juvelerarbutik, saaa stimmigt men ratt kul.
De ar ju sa himla sma, de dar thailandarna, kutar omkring som sma hamstrar, jag har ingen koll pa dem.

Soren och Marie har fixat en minibuss som pa mandag ska ta oss till Chaaham eller nat sant, sedan blir det Pattaya ett par dagar. Skulle tagit taget som en majoritet av resedeltagarna rostat for och langtat efter, men olycksstatistiken for tag i kombination att taget tog 3 ganger langre an bil, gjorde att vi tankte om.

Varmt som tusan, men man vanjer sig. Bangkok ar valdigt smoggigt, ska bli skont att komma harifran sedan!

Ikvall ska vi rocka roven pa Hardrock Cafe, lovely!

Lagger in lite bilder sa ni har natt att dregla over! ;)


Hoppas ni har det bra dar hemma, horde att det kommit sno....;)


Puss, kram och nyp i stjarten fran Mikaela, Marcus, Soren och Marie!!

Kommentarer

Postat av: Malle

Publicerad 2007-01-21 10:29:11

Åh, vad roligt att höra ifrån dig! Låter ju najs det där. Ska spana in resedagboken för jag antar att det är där bilderna ligger?

KRAAAM!

Postat av: Marie

Publicerad 2007-01-21 12:14:58

hoppas ni får en fortsatt dunder trevlis semester!=)
kram

Postat av: A-L

Publicerad 2007-01-21 20:26:15

Åh, skönt att höra att allt är bra! Njut av värmen, här är det nollgradigt och blötsnö...mycket heerligt! Ta hand om er och uppdatera så ofta du kan =) Massa pussar

Postat av: Anonym

Publicerad 2007-01-21 23:35:22

miss you too darling... låter nice.. avis vi skulle åkt till cran canaria men rest resorna steg så i pris så väntar me de vi ska till badhotellet i danmark på tisdag ist 3 nätter me bara lyx och bort från allt jobb pussssaaarrrrr

Postat av: ewe

Publicerad 2007-01-21 23:35:48

de va från mej höhöhöhö

Postat av: lilla ames

Publicerad 2007-01-22 07:47:08

Kul att höra att ni är vid liv ;) Passa på att njut av solen. Har vi riktig otur så är det fortfarande vinter och snö på gatorna när ni kommer tillbaka till fosterlandet. tvi vale. Ha det så kul nu resten av semestern. Ta vara på allt. Vi ses snart. pussipuss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela