GypsyRose

Taking the long way around

Laget under kontroll

Publicerad 2007-01-29 19:13:35 i

Hola pa er darhemma!

Ni kan andas ut, vi har i Thailand har laget under kontroll. Viss panik infann sig under gardagen, men efter den sedvanliga ovningen av simhopp i poolen vid Happy House i Kata, tog jag och Elin tag i saker o ting medan boysen slappade kvar i poolen for lite manlig gemenskap och narvaro.

Fick till sist tag pa ett hotell i Karong Beach, ett stenkast fran Kata Beach, dar vi checkade in idag och stannar tills vi sticker till Pattaya pa fredag via flyg till Bangkok.
Stimmade till det rejalt, personalen pa Happy House skramde upp oss rejalt o sa att det inte fanns ett enda stalle att fa tag pa, pga hogsasongen. Men skam den som ger sig, sa idag medan David var ivag pa dyktur bytte vi boende, dock ett nerkop men andock ett boende.

Enda missen var ju den svarta sorja full men haaar som flot upp ur badkaret nar jag som bast stod och dushade bort dagens omgang saltvatten, solkram och sandkorn. Skrek som en stucken gris sa att det hordes anda in till Elin o David i rummet mitt emot, dar Elin precis fatt samma mysiga overraskning.
Manliga som vara man ar, tog de sig en rejal snus, gick de ner till receptionen och skallde pa personalen lite lagom svenskt. Stampade i golvet gjorde de nog ocksa. Lillerskog fick aven med sig en liten anstalld upp for att titta pa elandet, men da var naturligtvis inget fel. Har saklart fotat spektaklet, sa ni ska fa se hur det sag ut!!!

Motte igar upp Elins kompis Lina och hennes kille Linus, ett par trevliga skaningar, som vi hangt ihop med nagra dagar. De ar ute i 3 manader, och har inte riktigt samma budget som vi. Darav blev de ratt sa avundsjuka pa varat boende, eftersom de i princip lever tillsammans med Asiens samlade kackerlackor och mygg i en bungalow.

Ikvall blev jag for ovrigt nypt i rumpan av en bordellmamma, vilket jag inte alls tyckte var mysigt.
Hamnade senare pa en bar med mycket trevligt folk, men med konstiga principer. Eftersom min drink blev felblandad, fick David en ny. Hm... :)
Igar besokte vi Patong Beach, och hamnade naturligtvis pa varsta ackliga gatan, full av She-males, odlor och erbjudanden om Ping-pong-shower. Nagot som vi dock klarade oss utan.
Kanns som om man har sett baksidan av Thailand, med alla unga flickor som blir daskade i rumpan av ackliga, gamla gubbar.

Pa onsdag aker Elin och David till Bankok, medan vi pa torsdag kvall flyger till Pattaya via Bangkok.
Lovar att lagga upp bilder, men varenda dator jag hamnat vid, ar segast i universum. Darmed ganska svart att lagga upp bilder, tar typ ett par dagar.

Ta det lugnt dar hemma i kylan, snart uppdaterar vi igen!


Och forresten! Massa, massa GRATTIS till Marie och Tony som har fatt sin efterlangtade lille Rasmus, som kom lite for tidigt. Kan garantera att det finns sjukt mkt. shopping till en liten bebbe har i Tajjlaaaand!

 Puss pa er darhemma!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2007-01-29 21:57:19

Skönt att det löste sig så bra!När koimmer ni hem?börjar bli mickan sjuk..måste få se alla kort sen funkar kameran bra?pöss hej

Postat av: Mari

Publicerad 2007-01-30 08:02:36

Skönt att höra att det löste sig, det ska te brudar som fixxar biffen med boendet! Ha en fortsatt bra semester! Hångel

Postat av: Amesen

Publicerad 2007-01-30 08:38:52

Ey yo. skönt att ni fick tak över huvudet till slut. Man får inte ge sig i första taget. Keep up the good work. puss o kram // Amesen

Postat av: A-L

Publicerad 2007-01-30 09:28:07

Oh, skönt att höra att allt löst sig! Nu kan jag slappna av igen =) lots of löööv

Postat av: mamma

Publicerad 2007-01-31 20:14:08

Instämmer med dom övriga vad gott att det löste sej.Här hemma är det underbart väder,regn o blåst så att det fina vintervädret är borta.Längtar du hem?!!!!!!!!Lite kanske Hälsa Marcus KRAMAR I MASSOR

Postat av: MATILDA

Publicerad 2007-01-31 20:37:13

Hej har du det bra? det har vi ialla fall är du röd eller brun jag är vit hahahahaha jaa vi solar ju och badar och ni har det säkert kallt och urselt eller hur vi har det jätte bra här i Thailand hahahhaahhaahhahahahahahahahahahahaahahahha lite skoj får man vell ha lite ibland eller?alla hälsar. Det går bra i skolan vi hade landskaps prov för inte så länge sedan det var roligt men det kändes lite närvöst ändå men JAG HADE JU övat på det så jag kunde det ju bra jut nu är det den 31/1-2007 på en onsdag nu är kl.20.30 och kl är 03.30 hos dej nu har vi räknat ut.Jag saknar dej super mycket kan du inte komma hem snart=( råttan mår jätte bra vi städar och ger honom mat.Puss och kram vi syns snart nu ska jag se på bilderna hälsa alla i t jaa hur det nu stavas hej då.

Postat av: kusin vitamin!

Publicerad 2007-01-31 21:05:18

Låter som om ni har det kanonbra där borta! Sola lite åt mig också... Mickan, inga problem, vi tar och sätter i lite färg i håret när du kommer till mig när du kommit hem! Ha det så gott ungdomar=) kram kram Anna, Lars hälsar också!

Postat av: Marie

Publicerad 2007-02-01 23:02:24

Tack så mycket gumman,har lagt in en liten bild på bloggen på guldklimpen=)

Låter som det är en riktig upplevelse där nere=)
kram

Postat av: Martinsarah

Publicerad 2010-04-07 11:28:44

Hello! Very interesting and professional site.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela