GypsyRose

Taking the long way around

Hjalp!

Publicerad 2007-01-28 08:17:28 i

Vi har inget boende fran och med imorgon natt. Jag kommer att bli bostadslos, och kommer troligtvis att driva omkring pa gatorna i sliten sarong och stirriga ogon.
Alla hostel och dylikt ar fulla, finns ingen plats nagonstans. I varsta fall far vi val sova pa stranden... :)

Mamma, hjalp!!


Aterkommer nar jag har laget under kontroll.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2007-01-28 08:45:15

Passa dej!!!!!!!!!!!!!! Ska jag komma o hämta hem dej men jag tror att du fixar detta.Är nu snart på väg hem efter en lugn o skön natt.Älskar dej.

Postat av: evelina

Publicerad 2007-01-28 12:49:58

Men jösses va jobbigt!ska jag komma med ett tält?hihi ne men hoppas de löser sig!Kramar från oss love you

Postat av: Memmli

Publicerad 2007-01-29 08:12:04

Leta upp ett stall!! Nödlösning, och vi vill minsann inte ha några bäbisar!

Nejdå, skämt osido, hoppas det löser sig! Tur att du har pojken din att beskydda dig från vad det nu kan finnas för nattliga kryp i Thailandet :D

Kramkram!!

Postat av: Määäry

Publicerad 2007-01-29 08:17:40

Tjollahopp! Hur går det med hotell letandet? Det finns ju sånna hära små resebyråer överallt och tajjisarna är väldigt hjälpsamma om ni letar boende. Det var verkligen uppiggande att läsa inläggen såhär en tråkig måndagsmorgon iallafall. Om ni är i Kata, har ni hittat till dinosauriestället och spelat dinosaurie minigolf? =) Det var en hit för oss lekfulla själar när vi var där. Idag ska jag till vår mysiga lokal och pyssla lite, har skapat en liten annorlunda lampa med plastblommor. Har även hunnit med en sväng i götet och köp ull på panduro. Lyckka te´med letandet, det löser sekk! Pöss på er!

Postat av: Ames

Publicerad 2007-01-29 08:52:57

aaaaaah, va falls. Så här får det ju inte gå till.
Jag har hört att det är väldigt vackert att sova under stjärnorna annars. fast, jag har ju iofs aldig varit i Thailandet och har ju ingen aning om hur kallt det är på kwellen och natten. Och alla otäcka djyr och tsunamis som gömmer sig bakom varje knut. Jag hoppas det löste sig. Det brukar det göra.. adios amigos.

Postat av: A-L

Publicerad 2007-01-29 15:30:38

Ohh, Michelle!! Uppdatera snart, vill inte att ni ska behöva sova bland sandlopporna och andra kamrater till dessa ju! Hoppas att det löser sig! Kram kram

Postat av: Mia-Terese

Publicerad 2007-01-29 17:28:54

Ni e inte kloka. Men det löser ju sig, såklart.
Masskramar från Tassbo!

Postat av: Malleballen

Publicerad 2007-01-29 17:35:05

Jösses petrus i havet!
Det där låter ju rent nervpirrande, otäckt och superspännande slash läskigt! Är Elin o David ute ur leken eller är ni strandsatta alla fyra?
Hoppas att ni hittar nåt finemang place att natta på iallafall, det löser sig!

Pöss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela