GypsyRose

Taking the long way around

Elefanten Samuel, 41 ar gammal

Publicerad 2007-01-23 16:30:15 i

Samuel. Sa hette var 41-ariga, mycket manliga elefant med extremt mycket gubb-har i oronen, som jag och Lillerskog begav oss i idjungeln pa idag, vid Hua Hin. Fast Samuel ar ett pahittat namn, vi horde inte vad djurskotaren sa, sa vi nickade glatt som om vi fattade allt. Precis som turister ska.

Samuel var en mysig prick, som latt pa foten tog oss pa en liten tripp. Gammal, men busig anda. Han tyckte nog att passagerarna dar uppe pa ryggen behovde sig en kalldush, och anvande sin laaanga ( lite ackliga) snabel for att bevattna oss med jamna mellanrum. Jattemysigt. Vatten som har sparats i en elefantsnabel ett tag ar inre direkt frasch. Snarare liknar det elefant-snor. Trir jag. Har aldrig sett ngt. sant iofs.
Samuel tog sig aven ett dopp i det ackliga, bruna vattnet medan vi satt kvar pa. Bast att halla upp fotterna!!:) Senare traffade vi ocksa Pyret ( ocksa pahittat namn), en 1-arig liten elefantkille som artigt bockade nar vi kom och halsade pa honom. Men lite blyg var han nog, for han slog ner blicken nar Marcus skulle klia honom.

Resten av dagen spenderades vid poolen, som ligger pa hogsta vaningen till vart hotell. Varldens utsikt har vi harifran, och det verkar som om jag o Marcus ar yngst pa hela hotellet. Det ligger en massa tjocka amerikaner och blanger pa oss nar vi utovar vara simhopp och konster i poolen. Vi ska namligen satsa pa en karriar som konstsimmare :)
Dessutom ar de tjocka amerikanarna saklart avundsjuka pa att jag o Marcus ar sa smidiga och spanstiga. Naturligtvis. :)

Gick sedan ner till den lokala massage-inrattningen, och fick oss varsin ordenlig thaimassage. Dar ar det ord och inga visor som galler, vrida alla leder i diverse stallningar, trycka pa invartes organ och forsoka att inte kissa pa sig nar de tryckte pa urinblasan. Jobbigt, men skont nar det var klart. De har sakert dragit ut mina arma leder sa jag ar minst ett par meter langre. Det ni, tjejer!! :)
Hade dessutom inte rakat bikinilinjen, sa de dar thailandarna fick sig nog en chock nar de skulle massera mina sexiga, kraftroda lar. hehe...
Lillerskog somnade givetvis och fick puttas igang. :)

Kvallen agnades i Hua Hin, pa dess night market. Har prutat till oronen bloder pa forsaljarna, men har kommit over en hel del finfina grejjer. Marcus har inte riktigt koll pa valutan an, och holl pa att gora en taxichauffor mkt. lycklig genom att natsan ge honom 1000 baht mer. ( mer an en dagslon)

Jag och Marcus har antagit den vackra kuloren signalrod, men det ar ju ocksa en farg sa va fan?? :)
Imorrn ska vi finslipa vara poolkonster, och dricka drinkar. Ater for ovrigt bara en massa thaimat, som ungefar kanns som att komma backstage pa wokstugan hemma i stan, for att citera Karlsson :)
Dartill ett par liter Singah per skalle och maltid, sa helt nyktra har vi inte varit pa snart en vecka. Men det kan ju vara varmen ocksa... :)


Hoppas ni har det bra dar hemma i den kalla snon!!! :) 



Kraaaaam!


 

Kommentarer

Postat av: Ames

Publicerad 2007-01-24 07:59:43

Hallå igen. Det är så kul att du skriver i din blogg så ofta. Emils grabbar har inte skrivit ett endast ord i deras resedagbok sen dom far iväg. Lite töntigt av dom.
Ni verkar ha överlevt elefantturen också. Lovely. Jag tänkte minsann också ha det varmt och och skönt o svettas lite i kväll. Har bjudit in resten av girlsen till en kwell in das sauna. Alltså en bastukväll med andra ord. Eftersom det är en onsdag så blir det väl ingen direkt ölpimpling.. Men har vi tur så blir vi lite höga av värmen :) självfallet så ska vi basta fler gånger, så nästa gång blir när du kommer hem. Då har du givet den bästa platsen i bastun.. Ha det gött. Vi hörs. kram

Postat av: Mari

Publicerad 2007-01-24 08:21:13

Men Hallå! Vad hände med Bier Chang? Eller är det så att jag och mikael har druckit fulöl när vi var där? =). Jäjä, se upp för hundbajs när ni är i phuket town, du kan ju inte ana vem som satte foten i största blajjan när vi var där och besökte tempel mm. köss på er!

Postat av: A-L

Publicerad 2007-01-24 13:42:59

Haha, skrattade nästan på mig när jag läste ditt inlägg! Jätteskoj att höra om hur ni har det, låter toppen. Är nästan grön i anskitet av avundsjuka! Hoppas ni tagit massa bilder, vill naturligtvis se bild på Samuel =) Skönt att höra att allt är bra, saknar dig! Kom hem snart =) Ikväll är det bastubad hos Amesen, så vi också får vår beskärda del av värmen. Ta hand om er, massa kramar

Postat av: evelina

Publicerad 2007-01-26 23:38:15

Låter som en göra mysig elefant!i danmark va de kanon fast dyrt!knappt en människa på hotellet så vi hade 1000 kvadratmeter äventyrsbad höhö för oss själva.Marie o killen mår bra men han är ju en månad för tidig å dom blir nog kvar ett tag!annars e de bra!!! miss u kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela