GypsyRose

Taking the long way around

Sjuk Michelle pa vag till frissan

Publicerad 2007-02-01 07:29:37 i

Ack och ve, jag har drabbats av AC-forkylning.Ingen dalig sadan heller, jag har legat halvt om halvt dackad i var megastora hotelsang,medan Mackan sprungit till narmaste Pharmacy for att kopa en massa gott som man behover recept for hemma i Svea Rike. Men jag kampade mig anda ivag pa den utflyykt jag och Marcus bokat igar. Ingen dalig tripp kan jag lova!!

Borjade med ett besok i Buddha Cave dar en massa vilda apor hoppade omkring. Grottan var jattestor, och fanns i ett megastort berg nagonstans flera miiiil fran Phuket.Resan fortsatte till En annan grotta, dar vi fick gruvlampor att fasta pa huvudet (jattelackert, jag vet) Tyvarr fungerade inte min lampa, sa jag fick famla i morkret, bokstavligt talat.
Akte med kanot och bambuflotte djupare och djupare in i den kolsvarta grottan, och sedan fick vi ga till fots i knahogt vatten. Ville inte tanka pa vad det fanns for varelseri det dar morka vattnet.Jattelaskigt!!
Sedan pa vag ut igen,, fick inte de sista personerna (naturligtvis jag och Lillerskog) plats pa flotten, sa vi fick snallt sta kvar i morkret och tappert halla ut tills de kom tillbaka.
"Bye bye. See U guys tomorrow!" ropade guiden glatt pa sitt basta skamtarhumor nar alla akte ifran oss.
Vi skrattade inte riktigt lika mycket....

Fortsatte till  James Bond Island, dar Bondfilmen "The man with the golden gun" spelades in innan jag ens var patankt. Men det var haftigt att se, aven om Lillerskog tyckte att krabborna var roligast, och jag var sjuk.

Sista anhalten pa resan blev en muslimsk fiskeby helt byggd pa vatten. Dar traffade vi 2 sma apbebisar, som var helt oemotstandliga!! Med blojor pa,naturligtvis.

Igar akte aven Elin o David till Bangkok, for att forbereda sig infor den laaanga resan hem via HongKong (?). Vi var mycket ledsna over att skiljas och grat en skvatt ihop.


For att aterkoppla: Nu ska jag till frissan, o ikvall flyger vifran Phuket till Bangkok och sedan vidare till Pattaya dar Soren och Marie vantar med oppna armar.


Ma sa gott dar hemma!     

Kommentarer

Postat av: Amesen

Publicerad 2007-02-01 07:44:49

Lilla Michelle. Du kan ju inte gå o bli sjuk nu mitt i allt ståhej. Det var väl lite onödigt. Lägg gärna upp lite fler bilder när du har tid och bra uppkoppling. Så vi får se hur du har det. Jag hoppas du blir bättre, krya på dig och jag hoppas du får ená vacker frill.
kramar // Amesen

Postat av: blodiga mari

Publicerad 2007-02-01 08:02:31

Clarinase, finns ett medel som heter som jag köpte när jag typ oxå va sådär dödssjuk. Varför verkar det som det bara drabbar oss kvinnor? Bli frisk riktigt snart för det är ju inge kul att vara förkylder på semestern! Blev det löshår? =) Kramenbananen!

Postat av: A-L

Publicerad 2007-02-01 08:22:36

Stackare, hoppas du mår bättre! Typiskt att bli sjuk när man är i utlandet. Men ni verkar ju ha det toppenbra ändå, är så avundsjuk. Spännande att följa era äventyr, här lunkar allt på i samma takt som vanligt =) Vi saknar vår Michelles massor ska du veta, kom hem snart! Massa kramar o pyssar

Postat av: Mamma

Publicerad 2007-02-01 18:40:05

Stoppa i dej utav alla de mediciner som finns det är säkert jättebra.Annars får du väl komma hem!!!!!!!!!Det blir nog väl när man är på sem.så försvinner nog krämporna snabbt får vi tro.Ville oxå berätta att lotten du gav mormor i julklapp blev vinst 300 kr som hon tar till massage på Lilla Spa.Kul va.Puzzen

Postat av: EWE

Publicerad 2007-02-03 21:38:28

Nu har det skett saker 1 jag har fått hem hela säsong 4 av desperate housewives som vi tar en helkväll och kolar me hanna. 2 jag har fått hem den korsikanske biskopen wihoooo skynda hem!!!!!!

Postat av: Tommonika

Publicerad 2008-10-06 11:01:46

Hi, I just wanted to say that I really like your site!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela