GypsyRose

Taking the long way around

Nä nu får jag skämmas!

Publicerad 2007-12-15 00:01:33 i

Att inte uppdatera bloggen på ett par dagar, det är OK. Men att icke göra det på veckor, det är en skam! Ja, det kan jag ha, som M skulle ha sagt;)

But still alive and kickin´, här händer det grejjer som gör att världen snurrar fortare. Jag flyttar till England och blir Southamptonbo ett halvår. Gaaash, det här kan aldrig gå väl. Men vad gör väl ändå det om hundra år? Saker som är läskiga är väl värtda att testas. Som tex. Hotell Gasten på Liseberg och att flytta till S-hampton. Alttid lika läskigt. Hotell Gasten alltså.

Haha. Nu är det jullov, och det är inte ett dugg ledigt för jag sliter ut mina fingerleder genom att göra jularrangemang i H-ljunga, ny mark där jag får skit under naglarna och tröttnar på Peter Jöbacks nya julskiva som går på repeat.

Bloggen är igång igen. Kors i taket. Hur håller jag den levande? Har så mycket annat kul att göra. Flytta, till exempel. Nej nej, inte S-hampton. Jag ska till Lidköping först, med Marcus i släptåg. Fast det blir nog tvärtom. Han lär få släpa mig in i den nya lyan där jag har bestämt mig för att vantrivas.

I England kommer jag åtminstone att bo i kollektiv med andra praktikanter. Bättre så.

Hej hopp, att uppdatera bloggen är ett av många fiffiga sätt för att slippa spåna på hemtentan. Nu blir det film med Marcus. En skräckis sådan.


HAr lyckats med en ny bedrift. En sån som bara jag kan. Malin säger att precis en sån grej hände i en japansk skräckis, och sen dog alla. Ungefär så.
Igår ringde nämligen min nya mobil, ett nummer jag inte kände igen. Jag avvisade, och skickade numret till 118 118. Numret var mitt eget, mitt nya.

Reflektion; Hur lyckas man ringa till själv, bli förbannad för att nån ringer och stör så sent och sedan avvisa samtalet?Hm...Only in my world.


Hej!

Kommentarer

Postat av: M.Dyvnäs

Publicerad 2007-12-16 11:37:35

Hej tjejen!
kul att du börjat blogga igen=)
Vad kul att åka till england!!Vad är det för praktik??
Är det ens möjligt att ringa sig själv?skumt!!

kraaam

Postat av: Malle

Publicerad 2007-12-16 12:14:51

Två veckor =P NIO VECKOR OCH FYRA DAGAR JU!
Okej, nu ska jag läsa inlägget också ;)

Postat av: Malle

Publicerad 2007-12-16 12:15:24

Oj, jag läste visst TVÅ veckor, fast det stod bara veckor. My bad ;)

Postat av: mitjellen

Publicerad 2007-12-16 16:55:27

Marie: Haha, ja jag tänkte att det kunde vara dags att börja så smått igen...men det är den där tiden som oftast inte finns. ;) Det är praktik hos ett eventföretag som säljer upplevelser, så jag blir borta maj-september. Spännande men lite läskigt!
MAlle: Haha, jag lovar att skärpa mig nu. Har ju trots allt jullov...;)

Postat av: A-L

Publicerad 2007-12-18 18:00:01

Wii, Michelle är tillbaks! Heerligt! Hoppas allt går bra med blommor, flytt o allt. Längtar tills vi träffas så jag får uppdateras lite. Stannar ju hemma några extra dagar efter jul, kanske hinns det träffas någon dag då? Ska dyy med på jyyldagen? Pussen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela