GypsyRose

Taking the long way around

Det känns som om luften går ur...

Publicerad 2006-11-09 09:20:42 i

Ibland tar jobbet överhand. Eller ibland? Allt för ofta händer det. Och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Miljöombyte vore på sin plats.

Antingen det, eller en hund. Det vill jag ha. =)

Kommentarer

Postat av: Mia-Terese

Publicerad 2006-11-09 09:51:27

Hahaha! En hund? Vill du det? Du får gosa hur mycket du vill med min Pasha. Hämtar henne i morgon!!! Det är så spännande så jag har lust att äta upp mina naglar.

Postat av: Malle

Publicerad 2006-11-09 10:28:50

Haha, miljöombyte eller hund, du är ju rolig du! =) fast inte så bra att kombinera kanske, om jobbet tar för mycket tid?
Hoppas det blidde en fin krans igår på blompillarkursen. Pussis!

Postat av: A-äL

Publicerad 2006-11-09 19:04:42

Hej gummsan! Blir orolig för dig, är det mycket att göra? Du måste ta dig tid att varva ner också, vi vill inte ha en michelle inne i väggen =)Men det är ju tyvärr så, ibland kommer det perioder då det är mycket, kanske både att göra och att grubbla på. Tänk på att JULEN närmar sig med stormsteg! Igår inhandlade jag mig en chokladkalender =) en jättesöt, vill öppna NU!

Haha, en hund? Vad säger råttisen om det? Inte så poppis med konkurrens kanske. Kom på häromdagen, jag ska skaffa två katter, dom ska vara gula och heta saffran och curry. Måste bara hitta två som är gula först =) annars funkar det ju inte.

Vad ska du göra i helgen? Händer det något skoj? Jag praktiserar fredagkväll och lördag. Sen åker jag hem en sväng, det är kalas hemma på söndag. Suck, skulle vara skönt att vara ledig en dag men...i ett annat liv kanske.

Ta hand om dig, ring om det är något. Massa kramar

Postat av: A-ÄL

Publicerad 2006-11-10 10:39:25

Hej! Låter jobbigt vännen, men jag hoppas du inte tar åt dig. Avundsjuka är ju svenskens främsta egenskap...tyvärr. Ta hand om dig, lyssna inte på konstiga killar som tror att de är någon form überviktiga samhällsvetare och försök ta itu med en sak i taget. Det löser sig alltid vet du! Kommer ju bara hem en snabbis i helgen tyvärr, men nästa gång jag kommer hem kanske vi kan boka i en fika?
Ta hand om dig tills des, kramar i stoora lass!

Postat av: Timtirill

Publicerad 2009-08-05 09:36:00

Beautiful site!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela