GypsyRose

Taking the long way around

Husguden har talat

Publicerad 2013-07-02 23:24:26 i Allmänt,

Steffe skriver krönikor i ETC. Läs senaste om att köpa tystnad här. Fuckin amazeballs, if I may say so. 
I samma veva sitter vi ned näsorna i hans lilla gröna - en bok i utanförskap och lär oss om självhushåll. Hur man odlar sin egen tobak, nackar höns och pissar i komposten. 
Vi säger som Mandela att "this aint right" åt hela skiten och ser hur mönstret ändras. Vi blir mer och mer gröna, äter ju inte kött (OK OK ibland har jag och Jompa en kadaverkväll när Lillan jobbar), blir miljöpartister och vill peka fuckjo till hela det patriarkariska samhället med kungen i spetsen. Kungen liksom. Ned med monarkin förresten! Så!
 
Vi kollar på Rasken och förfasar oss över eländet, lyssnar på gammel skåpstorr progg och önskar vi kunde klippa av elledningarna för att inte allt mer bli marionettdockor i samhällets monopolomgång. 
 
Vi misstänker att Inkasso inte finns, blir ljusskygga av Michael Moores dokumentärer och vill inte så gärna umgås med folk. Där är vi nu. 
 
Men fair enuf, andra dagar drar vi på oss heelsen, går ut och klubbar hela nätterna och badar sedan i den vilda forsen som far osinneslöst fram genom Oslo. 
Men vi är på väg. Vi skalar av oss själva och i själen bor väl det som är viktigt, det som räknas. Med små steg tar vi oss och dit, och vi vet att se det som inte hör till bilden av självförverkligande. 
 
Allt blir som det ska. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela