GypsyRose

Taking the long way around

musiken

Publicerad 2012-01-10 12:25:36 i

Det blir mycket musik här i Mellan. Det är verkligen fantastiskt att bo med två musiker som Jompa och Gabby ju är. Och musiker hänger ju med musiker, så det har verkligen blivit både en och sjutton gigs, konserter, open mics och allt.
Det har sprungits i ösregn till pubar och kommits just i tid då Jompa går upp på scenen, det har druckits en hel del billiga jugs och dansats med skorna i händerna.
Som nyårsdagens tidiga morgon, 2 gatumusikanter på VaddennuheterBron över till South Bank, där vi jammade loss tillsammans med dem och Evert bara var tvungen att ta över micen.
Och jag har noll koll på vad ni känner till därhemma. Men det här är vad som hade snurrat på LP-spelaren härhemma, om vi hade haft nån. (Eh, det har vi faktiskt, vi bor ju i ett museum, men den funkar tyvärr inte)
Jaja. Jag snöar så lätt in på samma låtar, lyssnar om och om igen. Och här är dom. Kan varmt rekommendera Cocoon, ett franskt team det verkligen svänger om. Och SeaSickSteve, vilken man! Upptäcktes som gatumusikant, och ja. Det gick ju uppenbarligen rätt bra för gubben. Med sin då 3-strängade hemmabygge till gura. Gillar´t!

Kommentarer

Postat av: Malle

Publicerad 2012-01-10 20:25:20

Cocoon har jag nog missat, men Seasick Steve, så bra!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela