GypsyRose

Taking the long way around

valentines i en annan del av världen

Publicerad 2012-02-14 00:44:38 i

Börjar med en bild av mitt morgonpigga jag, ser ut som cirka 5 år här, men det är kanske en bra grej i det stora hela, eftersom jag igår satte planerna för min stundande 27-årsdag på torsdag. Eller, jag satte kvällsplanerna iallafall. Resten av dagen är ett hemlighetsprojekt uppstyrt av Lillan, men vi börjar med frulle på världens bästa Green på Syddan, och efter dagsaktiviteter bär det hemåt för omsvidning från dramatisk långklänning till svart, paljetter och Cabaré feeling, för Ingvarsdotter har GIVETVIS tjackat biljetter till oss tre på Burlesque Bar i Fitzroy. Snurrande tuttar, kylda billiga bubblor och KALAS innan vi fortsätter i MellanNatten. Blir helt klart bra skit.
Idag är det Valentines, och jag är på väg till jobbet för århundradets kallaste natt, nej oj ursäkta stimmigaste dag. :) Det syns inte på bilden som togs för 5 minuter sen, men det är en sån där katastrofalt varm dag här i Mellan, det liksom dallrar i luften redan.
Happy Valentines på er alla där hemma, nu bär det iväg med blödande fingertoppar efter 4 dagars konstant rosrensande.

Kommentarer

Postat av: Jolene

Publicerad 2012-02-14 01:26:31

Hjärtat! Skrev ett sms men det vill inte fram. "Kramar till er allihop och massa kärlek på alla hjärtansdag!" skrev jag. :)

vi ska käka våfflor imorrnkväll och gosa med barna. nu ska jag sova för klockan är typ halv två på natten och jag har haft kul och surfat runt på DIYsidor och kollat på coola upcycleprojekt. Blahabla. :)

Kärlek till er allihop hursomhaver! Fridens!

Postat av: malle

Publicerad 2012-02-14 13:25:51

Jag vill också gå på Burlesque, låter löövely! :-) Puss på hjärtandagen! :-)

Postat av: A-L

Publicerad 2012-02-15 01:49:16

Låter som det kommer bli den bästa födelsedagen ever :-) Glad alla hjärtans till dig mitt hjärta, hoppas inte fingertopparna trillade av. Puss å kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela