GypsyRose

Taking the long way around

nedräkning

Publicerad 2010-09-09 15:38:26 i

Det börjar börjar bli dags. För en massa saker. Och jag myser! Jag har drygt två veckor kvar i Stockholm, och jag förstår lika lite som er var sommaren tog vägen. Men bra är nog det. Jag har haft det superfint hos extrafamiljen Öberg, som (och nu när det är officiellt får jag skriva det här, faktiskt!) byter ut den ena ungen (Ingvarsdotter) mot en annan (en riktig). Det vankas med andra ord tillökning i det Öberska residenset. Men än är det ett tag kvar, men ändå. Tur att jag inte blir kvar allt för länge, då hade jag fått dela rum med en bebbe. ;)

Anyhow. Jag har ett späckat schema de kommande dagarna, och ni som känner mig vet ju att det är då jag trivs som bäst. Jag har dessutom börjat plugga Litteraturvetenskap och Latinamerikakunskap, vilket håller mig minst sagt busy. Har släpat med mig halva Falköpings bibbla upp till STHLM, daaamn vad tung ryggan blev!

OK, here goes;

Helgen: Jobba dubbelpass på hostelet, alltså sköta ruljangsen by myself. haHA! KalasFest hos Elvis och Wiklund på lördag kväll. Yay!
Mån: Hopp on the tåg till GBG, hålla ännu ett föredrag med Strumpan om att resa. Måndag kväll åker jag hem.
Tis: Häng in Falköping, åka till Jönköping med pappa o systrar, shoppa pryttlar och förhoppningsvis hinna krama om Mamma Mia.
Ons: Ner till GBG igen, har fått en fribiljett till Eventdagarna med Bergwall och co. Top Notch! Kommer bli sjukt kul, och jag kan knappt bärga mig, åh mässor! Åh branschfolk! Åh gratismat!Åh skapa kontakter för Kanada!
Tors: Åker upp till STHLM (Bakis förhoppningsvis).
Fre: Jobb och plugg i en salig blandning.

Sådärja!

Sedan kommer givetvis min kille över den 30 september och stannar helgen. Ja, ni hörde rätt. Rowan är min kille. På riktigt. Ha! Sjukt att ha någon som textar godnatt och godmorgon varje dag, och som man har timlånga snack med på Skype.
Helgen han är här, är det Mekelsmäss och Konstnatta, det blir bättre än bäst!

Nu ska jag engagera mig i mitt jobb en sväng!
Catch u on the flip side!

Kommentarer

Postat av: A-L

Publicerad 2010-09-09 17:28:36

Åh, så mycket skoj! Eventdagarna vill jag också gå på, ska se om jag kan få tag på gratispiljetter genom jubbet. Hoppas vi kan ses en snabbis nästa vecka, puss o kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela