GypsyRose

Taking the long way around

om ett par timmar...

Publicerad 2009-11-29 02:28:30 i







...Ar det jag och Strumpan som bankar oss pa en arena nanstans har i Christchurch och njuter av Ben Harper och Pearl Jam. Grrrrabbar, sager jag bara!

Det ar kallt som attans i den har delen av landet, men vad gor det, nar man far aterse en nara van, och har en livstid att odsla bort? Pengar ar nat vi aldrig varit berikade med, men tid, det har vi. Och ibland betyder det allt.
Idag har vi haft en av vara beromda 3 timmars-frukostar, dar vi dricker flera koppar svart, luslaser tidningar och bryter ihop av skratt i tid och otid.

Imorrn flyger vi hem till Auckland. Hem. Visst later det lite otackt? Jag har kul, visst. Men ibland ar det skont att komma hem i en annan del av varlden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela