GypsyRose

Taking the long way around

Allt nytt under solen

Publicerad 2009-03-30 07:50:50 i

Nelson har bjudit på en underbar måndag. Sensommaren visar sig från sin bästa, och allt vi kan göra är att njuta den sista tiden tillsammans. Shit, nu börjar det verkligen närma sig! Min framtid är givetvis fortfarande ett oskrivet blad, just nu lever jag mer på hoppet än rutinerna. Japp. Nog om det.

Det börjar också brinna i knutarna på vårt sista projektarbete, som ska sammanfatta dessa 3 månader vi haft här. Gulp. Helt plötsligt krympte dessa månader till EN VECKA KVAAAAR tills redovisning. Vad hände där liksom? Panico, panico! Men det ordnar sig väl, som allt annat. Givetvis.
Så här kan det låta i min klass:

Mark, en av våra lärare: Ja, och tänk nu på, snälla rara elever, att börja med det här arbetet i god tid, så att ni slipper jäkta ihjäl er sista tiden. Jag har sett alldeles för många stirriga svenska elever som kutat runt här på campus den sista helgen innan redovisningarna. Gör inte samma misstag.

Klassen: Haha, men Mark. ABSOLUT inte. Det här ska skötas snyggt, och i tid. Vi lovar. Vi ska bara ta en pint på Sprig n Fern först. Eller två. Men sen! Jodå!


Jo. Tjena.


Till mer allvarliga saker. Idag fyller vår finaste lilla Emma i klassen 25 år. Hon hade fått världens bästa, soligaste, finaste födelsedag, om det inte varit för att hon blivit akut jättesjuk. I Kaikoura fick hon kramper i magen, och sedan dess har det blivit ett antal sjukhusbesök, ambulansfärder och tester hit och dit. Hon mår inte bra, och ska enligt läkarna vara glad att hon inte strukit med. Med de besvär Emma lever med sedan tidigare, är det svårt att få bukt med detta nu.

Vi håller tummarna för att hon ska få åka hem i utsatt tid, och inte blir kvar här. Risken finns kanske att flygresan blir allt för ansträngande för henne.
Tack till "Huset" som tar så väl hand om henne, och Lizzie, som visar ett stort stöd och hjälper med sjukhustermer och annat man inte förstår i den här delen av världen.

EmmaEmmaEmmaEmma, bli frisk NU!

Kommentarer

Postat av: Mia

Publicerad 2009-03-30 19:04:39

Håller en tumme hårt, hårt för Emma. Låter kusligt...

Postat av: Malle

Publicerad 2009-03-30 21:51:46

Låter riktigt otrevligt med den mystiska sjukdomen! Jag håller tummarna för att det ordnar upp sig!



TACK TUSEN TUSEN TACK FÖR DET UNDERBART FINA KORTET HEEEELA VÄGEN FRÅN DIG! BLEV SYYPERGLAD :) :) :)



Love you!!!

PUSS

Postat av: A-L

Publicerad 2009-03-31 10:14:22

Ja huvva, det lät otäckt med mystisk sjuka. Hoppas hon mår bättre snart! Det är helt otroligt att din NZ-resa snart är slut. Det kändes ju som det var typ igår du kom hem från England :-) Men det ska bli superskööönt att få hem dig, om så bara för en stund. Saknar dig så mycket, en Michelle-kram skulle sitta fint, hihi!



Förresten, vet du vaaad!? Jag och Thomas kanske ska åka till NY i juni. Jag hooooppas, det vore grymt. Så jag äntligen får träffa mina SATC-kömpisar liksom. Hoppas allt är bra annars! Oroa dig inte för mycket för framtiden, allt löser sig med praktik och allt. Ta hand om dig så ses vi snart. Tusen pussar o kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela