GypsyRose

Taking the long way around

5:e december

Publicerad 2009-12-06 00:47:11 i

Det ar den 5:e december. Det ar mitt i vintern hemma i Sverige. Och i en annan del av varlden star en Ingvarsdotter pa en stege i en tradgard som fullkomligt badar i underbart solsken. Det ar varmt varmt, och jag malar hyllor.

Ser ni det fina i kraksangen?

Kommentarer

Postat av: Malle

Publicerad 2009-12-07 01:14:37

Haha, jag ser det fina i kråksången :) Men hur klarar sig annars så juliga Michelle utan snö och bjällerklang? (Inte för att vi har nån snö här nu men... hehe)



PYSS!

Postat av: A-L

Publicerad 2009-12-07 16:48:15

Jag förstår absoluuut inte vad du taaalar om :-) Sverige i november och december är fantastiskt. Grått, kallt och rått. Jag undrar om jag någonsin ska vänja mig vid den råa havsluften här i Götet, som är så kall och rå att den kryper in under alla kläder i världen. Tror inte det. Skicka hit lite värme vettja! Eller soool iallafal :-) PUSS!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela