GypsyRose

Taking the long way around

Man flög över kokosnöten...

Publicerad 2008-05-20 00:07:40 i

Så kan det låta när Johanna en lördagskväll ska översätta One flew over the cucu´s nest, alltså Gökboet på svenska. Mycket underhållande, jag skrattade hela vägen i taxin till våra managers flashiga hus i en heeelt annan del av Portsmouth. Fast skrattattackerna lät vänta lite på sig när jag fick reda på att Jasmine från Frankfurt, som bor i kollektivet och som jag umgås rätt mycket med, utgör en del i en fyrlingsskara. Hur häftigt är det inte, jag bara undrar? Hon har 3 brorsor, alltså de är tvillingar, fast dubbelt upp, som jag fick förklara för Lillerskog. :)

Nå, det är måndag kväll och jag har dragit mig tillbaka till mitt yttepyttiga rum. Äter choc chips cookies, målar naglarna livsfarligt röda och tittar på Love Song for Bobby Long. Myyys.
Italienarna sitter i vårt vardagsrum och gör Gud vet vad...;)

Helgen som gick har varit mycket bra, i fredags åt vi kinamat, gottigt!:) Sen satt jag och Enriqo uppe seent och tittade på The Shining. (Även fast Enriqo somnade efter en sisådär 20 minuter). På lördagen var det dags att bege sig till stan och hämta mitt efterlängtade paket jag fått hemifrån, med adapter och en massa fina brev och foton. Blev lite rörd i ögat, och nu sitter det en massa fina bilder ovanför min säng.

Hem o vända, följde med Ty´s (THE intern, alltså den förste praktikanten på Golden Moments), Dave och Maarten till våra managers hus där vi hämtade upp vår svenske manager Mattias och fransmannen Laurant. Iväg till en stoooor gräsplätt vid vattnet, där ungefär hela Portsmouth hade samlat. Det var nämligen dags för FA cup final. Och ni som känner mig vet ju att jag inte är ett stort fotbollsfan, men det här var sååå kul! I varje fönster har vi de senaste veckorna sett posters som uppmanar Pompey att "Play up!", och man dras ju med. I lördags var det extremt, vit-blå ballonger överallt, tröjor, jackor och annat krimskrams såldes på stan och till o med tanten på postkontoret hade färgat håret spexigt blått.

Sååå, Play up Pompey!

Första (och enda målet) "vi" gjorde, skapade hysteri där vi var, folk kastade sina ölburkar i luften och dansade runt. När domaren sedan blåste av matchen till Portsmouths fördel, var glädjen ett faktum. Ännu mer burkar flög i luften, så när de andra vandrade vidare till närmaste pub för att fira, smet jag o Johanna hem för att duscha av oss ölen...;) Grattis till Dave, som var iväg på toaletten och kom tillbaka med ett telefonnummer på en lapp, way to go Dave!

Kvällen blev riktigt roligt, jättekul förfest hos våra managers som sagt, innan utgång på The Drift. Fick sitta och lyssna på nån gubbe som gärna ville visa bilder på sina barn, och köpa cider till mig och Johanna. Roligast var nog när han plockade fram sin framtand ur fickan och berättade att han varit i slagsmål. Vad gör jag för fel?Står det "freaks mottages tacksamt" i pannan på mig eller?;)

I söndags mådde vi oförskämt bra igen (måste vara den billiga Absolut Vodkan), och jag o Johanna provade på fenomenet att beställa pizza över nätet. Ett tag senare stod det en pizzagubbe utanför dörren, som fick alla våra mynt och ingen dricks. Fattiga studenter, ni vet...:)

Vi trängde ihop oss ungefär 10 pers i soffan inne i hus no. 6 för att titta på film, och jag fick nästan Enriqo i knät eftersom han (hör o häpna) somnade efter en halvtimme.

Solen har skinit idag, men det är inte alls lika varmt som det har varit...
Jobbet går bra, och jag trivs, som ni säkert redan vet. Tiden går ganska snabbt, men jag saknar er alla där hemma. Men allt det där vet ni ju redan...:)

Puss!

image734

               

Kommentarer

Postat av: A-L

Publicerad 2008-05-20 07:22:35

Hihi, den där Enriqie ska jag bilda klubb med, vet inte hur många filmer jag knappt sett förtexterna på =D Låter som ni har hur skoj som helst, massa äventyr! Hihi, och Michelle fick fotbollsfeber också, det var det värsta =D Nu ska jag dra mig till jubbet. Miss U, ta hand om dig, puss o kraam

Postat av: Märy

Publicerad 2008-05-20 12:51:06

Håller med föregående klanmedlem, michellen och fotboll? =) hihi. Nu har jag jag bara två fjuttiga dagar kvar i skolan, sen är det slut å back to work! =) Nästa vecka är det läpptonernas 10-års jubileum, underground (Bogrens) i Skövde. En hejdundrandes förfest är att vänta och mycket dans och en massa ÖL! Saknar dej bejby! PUSS!!!!!

Postat av: Malle

Publicerad 2008-05-22 13:22:36

Kakakakakaaaa!? Märy!? Vilket datum!? Liptones!?

Postat av: Michelle

Publicerad 2008-05-22 14:28:06

Japp. Läpptonernas galej är i Skövde den 31 maj.

Postat av: lil' sis

Publicerad 2008-05-25 14:22:31

ÅÅååååh så kul du verkar ha det din lilla illbatting! OCH jag skymtar strongbough (osäker på stavningen, men du fattar nog ändå) på bilderna, mumma är det! Det är inte så långt kvar nu tills vi kommer och hälsar på, weiweiwei! Nu äre.....hm, let's see....TRE veckor kvar till SOMMARLOV!!!!!!!! helt TOKIGT. men väldigt trevligt!
PUSSPUSSPUSS

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-05-25 16:27:59

Yep Gabby, StrongBow and Absolut Vodka är det enda som dricks, mycket gott!;)Till o från iallafall...;) Puss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela