GypsyRose

Taking the long way around

Svartskalle?Jasså flintskalle! (Eller hur man överlever TUR-mässan i fem dagar)

Publicerad 2008-03-17 12:30:59 i

Norra Europas största turistmässa gick i helgen av stapeln vid Svenska Mässan i GBG. Jag var där, tillsammans med min klass och Destination Skaraborg.
För oss studenter var det mäss-premiär, och allt var naturligtvis mycket spännande. Vilka montrar vi fått se dessa dagar!
Fötterna värker fortfarande, men i övrigt mår jag bra och känner mig tillfredsställd med en massa nya erfarenheter i bagaget. Har bland annat varit och raggat lite på de övervintrade hippies som skötte Rosa Bussarna-montern, och se efter om de vill ha mig som praktikant. Och för att citera dem, " bra personal behövs det ju alltid!"
Jag fick tillsammans med många klasskamrater, även en gratis klippning av frissan i montern bredvid. Fattiga studenter kanske inte riktigt var vad hon hade velat klippa, men hon var snäll och gick med på det. Så nu är vi fiiina, allihopa!

Tåget gick till GBG redan i onsdags eftermiddag, direkt efter tenta och redovisning av vår marknadsföringskurs.
Tillsammans med S och J klev jag in på Mässan, beredd att bygga monter.
Den sena kvällen avrundades med ett besök på AL:s hotell där jag väntade på att min värd skulle jobba klart, därefter blev det tid för lite catching up och sen sovdags.

Dagarna som gått har jag spenderat på Mässan, där jag knytit kontakter, sett kääändisar och naturligtvis ätit en massa free food och fått gratisartiklar på hög. Nöjd, med andra ord!

I lördags tog vi oss ut till Guldheden för att Schlager-förfesta och sedan dansa natten igenom på Excet, avenyn.
Bussturen hem tog en trevlig vändning då vi fick sällskap av en man som var pratsugen och gärna ville prata om sin chef. Dock missuppfattade vi grabben en aning och fick oss ett gott skratt. (Se rubriken)

Söndagen kom med ovanligt vackert väder, och efter en välförtjänt bakfyllepizza var vi på topp igen. Mamma och Syster kom o hämtade mig, jag kramade AL adjö och blev nog lite ledsen, har ju varit som en i familjen dessa dagar.
Det bar av till Mässan för mitt sista arbetspass och därefter direkt till GöteborgsOperan för att se My Fair Lady, en operett som höll högsta klass.

Nu har jag landat hemma hos Mamma, jag har påsklov och har fått sova ut ordentligt. Det snöar utanför fönstret, och påsken kommer förmodligen bli vit av snö. Men inte för mig, Mamma o Systrar, vi åker ju till Egypten på fredag!


En stor kram till min AL, som har visat sig vara världens bästa värdinna, som tillsammans med Tomas har tagit hand om mig perfekt. Jag har haft så nedrans roligt de här dagarna, får jag komma o hälsa på snart igen?

image524

                          




Kommentarer

Postat av: A-L

Publicerad 2008-03-17 19:19:09

Åhhh ,så klart Michellen, du har en given plats här och är varmt välkommen tillbaka! Usch, är så tomt i lägenheten! Thomas jobbar kväll med, så jag är helt själv..är verkligen inte van vid det nu! Hoppas du får ett toppenlov bejby och ta igen dig riktigt ordentligt i Afrikalandet. Haha, vilka söta bilder du lagt ut! Hihi, din tunga är helt svart på en av de sista bilderna =) Förresten, har du sett bilden på oss på aveny.se? Puss på dig, hoppas vi ses snart!!

Postat av: Jolene

Publicerad 2008-03-19 08:57:52

Gu varu flänger! :-) Janis o Liptones i öronen och jag fuldansar som en tok! Snacka om bästa sättet att starta en dag på. :-D
Ha det så görr i Egypten o rid på chamelerna åt mig! Peace woman!

Postat av: Mamma

Publicerad 2008-03-19 17:30:47

Min älskade dotter som du vet så är jag ju ingen flitig datorläsare men.......... i dag av någon konstig anledning var jag inne på din blogg så många fina ord nästan så att jag inte kan ta det till mej men du ska veta att jag är mycket glad o tacksam att just jag får vara din mamma o vän.Allt blir bra till slut det lovar jag dej.Kramar

Postat av: mamma

Publicerad 2008-03-19 17:34:16

Min älskade dotter som du vet så är jag ju ingen flitig datorläsare men.......... i dag av någon konstig anledning var jag inne på din blogg så många fina ord nästan så att jag inte kan ta det till mej men du ska veta att jag är mycket glad o tacksam att just jag får vara din mamma o vän.Allt blir bra till slut det lovar jag dej.Kramar

Postat av: jolin

Publicerad 2008-04-03 15:20:32

haha nu kikar jag in här för femhundrasjettiälffte gången! KRAM gumms!

Postat av: Jolin

Publicerad 2008-04-05 00:35:00

Hej skruttan!
hahaha låter som Lisch är värsta bonnaland m tanke på era it-problem. Ni får nog ta att flytta tillbaka hit illa kvickt ;-)
Tretti dagar till ett halvår ( var det va?) i nya erfarenheter, vänner och ett annat land. Det kan ju bara bli bra, det hör ju jag det.
Vännen min,nu är inte tiden att börja sakna eller gruva sig. Ha tillit till vart din väg bär dig och se allt du har möjligheten till att göra.
Krama om dig ifrån mig ( jag antar att det kommer dröja lite till innan vi ses och den kramen värmer lite på vägen) och tänk bra saker! Fridens!

Postat av: Karllina

Publicerad 2008-10-14 14:46:34

Excellent site. Well done. Seen that done for the people. I invite you to visit my site.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela