GypsyRose

Taking the long way around

Utgång i Falköping

Publicerad 2008-02-10 16:19:36 i

Blev det för Michelle igår, var över ett år sedan jag var ute i den här stan, och det var rätt kul faktiskt. Först ut till lillkusinen som hunnit bli 20 år, och som strax flyttar till USA för att bli cowboy, eller ja, cowgirl då, på riktigt, på en stor ranch nånstans. Lilla tjejen!

Sedan in till förfest hos Eleonor, med en massa av mina favoriter så som Nilsson, Stina, Sara, Martina och Elin. ;) Släkten Almqvist luktade sig till fest på läångt håll, och kom tillsammans med släkten Larsson med gitarrer och grejjer, och det hela slutade med en trevlig musikstund.

Gick hela vägen till Terrassen för att möta upp Carlsson, Malin, Joakim och Elin och dansade sen hela natten på terrassen innan det var dags för hemgång.
Det fick bli soffan hemma hos MaPa, som fungerar utmärkt! ;)

Så idag har det inte blivit många knopar gjorda, vi har kollat på bästaste Pestens tid och låtit pappa fixa godaste söndagsmiddagen med fruktsallad till efterrätt.

Kommentarer

Postat av: A-L

Publicerad 2008-02-13 18:19:45

Åhh, fruktsallad, hur gott låter inte det!! Mumma! Längtar som en tok tills på lördag, ska bli så skoj!! Ska försöka fixa skjuts hem, så ingen sovplats till mig blir nog nödvändigt. Ni har nog tillräckligt med nattgäster ändå kasnke? =D Puss gumman, ses på lööööördag

Postat av: Amundalma

Publicerad 2009-02-11 14:31:52

I really appreciate your website. An interesting website with an interesting design. A lot of interesting info. Thanks.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela