GypsyRose

Taking the long way around

Fuckad.

Publicerad 2008-08-29 11:36:38 i

Idag är det fredag och jag känner mig helt fuckad i huvet, rent ut sagt. Det engelska livet tär på mig, och det känns ibland som om jag åldrats en livstid under bara en sommar. Så har jag också levt för ett par år framåt, men...
Fick gå ut och ställa mig på trappen och dra några djupa andetag förut. Glodde på några hästar gjorde jag också.

Den här dagen kommer aldrig ta slut. Jag känner det på mig. Och mer kaffe vill jag inte dricka. Jag har åtminstone god tacolunch med mig, det gör livet lite lättare.

Idag är Jasmines sista dag, det blir tårta och tacktal, som alltid när någon slutar hos oss. Ikväll blir det europeisk buffé och sen utgång. Jag vill till The Registry och lyssna på rock och kolla på långhåriga pojkar med Kristina, jag ska nog hitta en lämplig kandidat åt henne.


Igår gick vi ut på Walkabout, musiken var så sjukt dålig så det fanns inga ord. Bara en massa remixade trancelåtar som aldrig tog slut. Sjukt kasst med andra ord. Nä, ge mig ett rockriff, en Guiness och sköna soffor jag kan sjunka ner i.
Då är jag nöjd.

Kommentarer

Postat av: lina

Publicerad 2008-08-29 11:41:05

men gumman man får åldras i förtid:=)här hemma rullar allt på har massa att berätta!!nu ska jag rensa landen,sånt slipper du iaf kraaammmm

Postat av: lil' sis

Publicerad 2008-08-29 17:24:47

ååh så mysigt det låter! när du och jag bor i london ska vi bara hänga på sådana pubar, aight? ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela