GypsyRose

Taking the long way around

Gatukritslek med Olle och Egon

Publicerad 2007-07-11 10:46:51 i

Gatukritslek med Olle och Egon

    

Att vara barnvakt åt Egon och Olle ger även stora tjejer en hemskt bra anledning att få rita med gatukritor!

Kommentarer

Postat av: A-L

Publicerad 2007-07-12 10:28:27

Åh, så rart! Jag vill också rita krita! Tack för igår bejby, det var helmysigt. Längtar tills nästa gång vi ses =) Men hörrudyy, jag glömde ju min pajform..typiskt =)och jag glömde ge dig pengar för presenten..stimmigt! Påminn mig nästa gång vi ses. Ha en toppenbra helg bejby, vi ses inom kort..mohahah! Pyss

Postat av: Anonym

Publicerad 2007-07-12 20:42:36

Tjoho gullunge! Hörde att det var klockan ett som var set, tyvärr jobbar jag då, men erbjuder gärna en hjälpande (nykter ;)) hand under kalasets gång då jag ska upp tidigt som gatan o jobba på söndagen ;)
Ha det bäst! kram!

Postat av: Ammelie

Publicerad 2007-07-13 10:54:41

Tackar och bugar för regndansen som förhoppningsvis ger resultat. Hela Sveriges befolkning står i skuld till dig ifall det vackra soliga sommriga vädret infaller. I do hope so! You go girl! Hoppas att resten av brudarna va på Ghostbusters. Det hade varit fräckt. Kanske möjligen lite svårt att konstruera dräckterna, men ändock. Vi hörs mysmichelle. Förövrigt så fick jag minsann ingen michellen kram som utlovades i onsdags. Hoppas att du är hederlig och står vid ditt ord. Räknar med att få minst en bautastor eller tre små nästa gång våra blickar möts. På återseende bästa Michelle.

Postat av: Määääry

Publicerad 2007-07-13 11:09:33

Ska önska dej fröken michelle en trevlig semster, nu drar jag till storstan! pöss på rejj!

Postat av: Michelle

Publicerad 2007-07-13 15:45:19

Ames: Åh, me so sorry! Hur kunde jag glömma den utlovade kramen? För att kompensera utlovas härmed EN bautastor SAMT tre små. Kan det hjlpa tro? Ha det nu så gottans i helgen, jag ska ligga på sofflocket och ta igen mig mellan soldanserna. Pust, det är jobbigt att hålla på o deala med vädergudarna på detta vis. Allt för en sketen fest...Men vad gör man inte?;) Puss o kräm!!

Postat av: Ammelie

Publicerad 2007-07-16 08:43:56

Hemkommen från Halmstad/Haverdal med alla benen i behåll. En bautastor och tre små är mer än jag någonsin vågat drömma om!! Så det tackar jag absolut inte nej till ;) Din dans lös iallafall upp två av våra dagar i Halmstaden. Så det tackar vi och bugar för. Nu får vi hitta på mycket bus i veckan. Jag och Malle börjae med att fira in vår semester med en trip till Måndaxklubben ikväll.. Vi hörs kompiiis. kram kram

Postat av: Martinrachel

Publicerad 2009-07-09 12:12:46

I would suggest using shades of blue. Much more relaxing to look at.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela Ingvarsdotter

29 yr ol´ Gypsyrose trying to find her way home while taking the long way around. Sees the world as her playground and doesnt have a clue where she´ll place her hat next. Blogs about travels, experiences and people she meets along the way and now mainly on the big move down under. Dont let the youth be wasted on the young!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela